Dr2 lige nu!


Jeg ligger syg i dag. Tror der gik 10 min igår så måtte jeg gi op og tage hjem. Har det stadig rimelig skidt og har ingen idé om hvad det ka være. Har kvalme, sveder og fryser skiftevis. Er lidt halvsvimmel. Har dog ikk feber. Har det bare skidt mærkeligt dårligt. Så nu ligger jeg på sofaen og prøver og falde i søvn igen med hjælp fra dr2. Måtte opgive at sove mere i soveværelset da der var for meget larm fra underbo/bagbo. Så lige nu hører jeg på Simon Emil stå og snakke på talerstolen.

3 thoughts on “Dr2 lige nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>