Nubar – Star Sparkle

juni 21, 2010 |  by  |  blog, neglelak, nyt

Et andet mærke til en forandring :D Tænkte jeg lige ville smide en anden lak ind i mellem alle de mange H&M lakke.. Der mangler jo stadig 4 ;) Men det her så den sidste af de Nubar lakke jeg fik fra nailmail.se og det er jo så igen henholdsvis 1, 2 og 3 lag :) Og jeg elsker bare den her glitter lak… jeg hader bare at skulle tage den af igen… :P Det her er helt klart en 3 lags! Jo mere jo bedre ;D

So thought I would take a 1 day break from the H&M polishes(still have 4 more to show) and flash my last Nubar that I got from nailmail.se. This is still 1 , 2 and 3 coats on the index, middle and ring finger :) I looove this.. but I don’t love to take it off! :( And this is definitely a 3 coater! The more the merrier! :D

 


7 Comments


  1. Oooooooo….I want it! So sparkly

  2. Uh hvor ser den nice ud! Elsker også glimmer neglelak :D

  3. i have this! i feel like it’d be great for a franken…except i SUCK at frankens. i tried once and it was disastrous

    xo
    sara

  4. wowza i like this one a lot, and i usually don’t care for straight glitters like this! awesome holo effect :)

Trackbacks

  1. Tweets that mention Nubar - Star Sparkle | Polishing the nails! -- Topsy.com

Leave a Reply