Nubar – Star Sparkle

Et andet mærke til en forandring :D Tænkte jeg lige ville smide en anden lak ind i mellem alle de mange H&M lakke.. Der mangler jo stadig 4 ;) Men det her så den sidste af de Nubar lakke jeg fik fra nailmail.se og det er jo så igen henholdsvis 1, 2 og 3 lag :) Og jeg elsker bare den her glitter lak… jeg hader bare at skulle tage den af igen… :P Det her er helt klart en 3 lags! Jo mere jo bedre ;D

So thought I would take a 1 day break from the H&M polishes(still have 4 more to show) and flash my last Nubar that I got from nailmail.se. This is still 1 , 2 and 3 coats on the index, middle and ring finger :) I looove this.. but I don’t love to take it off! :( And this is definitely a 3 coater! The more the merrier! :D

8 thoughts on “Nubar – Star Sparkle

  1. Pingback: Tweets that mention Nubar - Star Sparkle | Polishing the nails! -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>