Glee going Britney!

OMG jeg glæder mig til Glee i næste uge. Den nye sæson startede igår og har endnu ikke fået set episoden, men ser den lige så snart jeg kommer hjem i dag. Men så fandt jeg lige teaseren til næste uges episode og der tar de kære Gleeks altså Britneys sange op. Så det glæder jeg mig helt sikkert til ;D Ikke mindst fordi det er den fabelagtige dummer blanke blondine Brittany der skal “være” Britney :D Hun har jo nogen fantastiske oneliners… Hun er virkelig god underholdning :D Men nyd nu teaseren og glæd dig til at se det :D Og hvor er det i øvrigt længe ventet at de amerikanske serier er startet op igen.. Så lige det nye afsnit af How I met your mother også… og som altid et fantastisk afsnit :D

Glee started last night and cant wait to go home from work and see the first episode of this season :D And I just found this teaser for next weeks episode.. They are doing Britney! OMG I love it! :D haha so I definitely cant wait :D How about you? Have you been waiting for the new seasons of various episodes to begin again? I just saw the new How I met your mother last night and like always, EPIC episode :D

4 thoughts on “Glee going Britney!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>