IMG_6960-1

NfuOh – 52

Den anden dag fik jeg prøvet en af de lakke min mor havde med hjem til fra Nicka K. Cosmetics i farven Charcoal Navy, beklager jeg ikke lige har fået taget et billede af den alene på neglene :( Det er den som i kan se på billedet herunder der ikke er sløret til :)

Og så er NfuOh’s 52 altså kommet ovenpå. Jeg smed også en mat topcoat på efter en dags tid og det havde jeg også fået taget billeder af, men de er på mystisk vis forsvundet :( Det ser ellers så fedt ud med en mat topcoat oven på flakies :D Denne her type er nogen af dem jeg kan have på i længere tid, måske jeg bliver træt af at se på ens farver hurtigere? Hvad ved jeg? :P

I love this kind of flakie mani! It can always spice up a color :) I had pictures of it with a mat topcoat on but they somehow disappeared :(

10 thoughts on “NfuOh – 52

  1. Pingback: NfuOh – 52

  2. Pingback: Fancy Friday - Duo - rijah.dk | rijah.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>