NfuOh – 52

June 26, 2011 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak

Den anden dag fik jeg prøvet en af de lakke min mor havde med hjem til fra Nicka K. Cosmetics i farven Charcoal Navy, beklager jeg ikke lige har fået taget et billede af den alene på neglene :( Det er den som i kan se på billedet herunder der ikke er sløret til :)

Og så er NfuOh’s 52 altså kommet ovenpå. Jeg smed også en mat topcoat på efter en dags tid og det havde jeg også fået taget billeder af, men de er på mystisk vis forsvundet :( Det ser ellers så fedt ud med en mat topcoat oven på flakies :D Denne her type er nogen af dem jeg kan have på i længere tid, måske jeg bliver træt af at se på ens farver hurtigere? Hvad ved jeg? :P

I love this kind of flakie mani! It can always spice up a color :) I had pictures of it with a mat topcoat on but they somehow disappeared :(

 


8 Comments


 1. Blir altså nødt til snart at få fat i nogen af de der flakies

 2. Så smukt! Jeg skal også snart ha’ gang i flakies igen :)

 3. OMG! I love this polish! so beautiful!

 4. What a great giveaway, this shade of nail polish is awesome!

  Good luck to everyone who enters. :)

  xoxo,
  Addie
  The Cat Hag

Trackbacks

 1. NfuOh – 52
 2. Fancy Friday - Duo - rijah.dk | rijah.dk

Leave a Reply