Time lapse!

Inspireret af søde Guapízimo forsøgte jeg mig her til morgen med at lave et lille time lapse. Dog slet ikke noget i den flotte stil som hun lavede det. Men nu har jeg da prøvet og synes det var mægtig sjovt at se resultatet, så kan det jo være jeg forsøger mig igen… Ja når der er en udsigt der er værd at fange :P Hov og kan da lige nævne det tekniske. Det er lavet med app’en Timelapse Free og billederne er taget på min HTC Desire Z, det tog 2 timer og det blev til 1400 billeder :)

A fellow danish blogger showed a time lapse she had made on her iPhone and I just had to try making one my self! :D So here is the final video :)

Video er indsat i indlægget / video is embedded in the post :)

8 thoughts on “Time lapse!

  1. Pingback: Time lapse!

  2. Guapizimo

    Den er da blevet cool, jeg tror du er et lige så nørdet legebarn som jeg er :D

    Mon ikke du kunne lave en manicure/neglelak timelapse :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>