Chanel Blue Satin

Det blev uafgjort på facebook, så nu blev det altså den her Chanel Blue Satin ;) Et enkelt lag har jeg givet på alle neglene og der er jo perfekt dækning og selve påførringen var så lækker let. ;) Den er så super smuk. Jeg elsker den dybblå farve som den har.. Det er virkelig en jeg har på tit, hvis jeg vil have en mørkere neglelak på. Og så fik jeg også endelig vist jer den sidste Chanel i min samling… Foreløbig! Håber da meget at snart kunne udvide den lidt :) Rigtig god fredag til jer alle :D I morgen så kommer Essie’s Chinchilly på bloggen, så kig endelig forbi :)

I love this Chanel polish! I think it was one of my first Chanels actually now I think about it.. Anywho its a favorite of mine <3 Have a nice friday!

12 thoughts on “Chanel Blue Satin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>