Chanel Blue Satin

October 14, 2011 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak

Det blev uafgjort på facebook, så nu blev det altså den her Chanel Blue Satin ;) Et enkelt lag har jeg givet på alle neglene og der er jo perfekt dækning og selve påførringen var så lækker let. ;) Den er så super smuk. Jeg elsker den dybblå farve som den har.. Det er virkelig en jeg har på tit, hvis jeg vil have en mørkere neglelak på. Og så fik jeg også endelig vist jer den sidste Chanel i min samling… Foreløbig! Håber da meget at snart kunne udvide den lidt :) Rigtig god fredag til jer alle :D I morgen så kommer Essie’s Chinchilly på bloggen, så kig endelig forbi :)

I love this Chanel polish! I think it was one of my first Chanels actually now I think about it.. Anywho its a favorite of mine <3 Have a nice friday!

 


12 Comments


  1. Den skal jeg vist have fingrene i!

  2. Den var godt nok fin -lækker lækker farve :)

  3. Har luret på den så længe og nu må jeg altså snart få den købt, den er virkelig flot!

  4. Den er så fin satin blå :)

  5. Den er så flot! HVORFOR var det jeg ikke havde købt den….hmm…

  6. Den er SÅ skøn. Jeg er også vild med min.

Leave a Reply