Lille e.l.f. giveaway

Jeg fik en lille pakke med fra pressedagen igår, men da jeg ikke bruger lipgloss og jeg allerede har neglelakken, så synes jeg at en af jer skal have chancen for at vinde det :) Alt hvis du skal gøre er at smide en kommentar til det her indlæg. Meeen hvis du har lyst må du jo også gerne være tilmeldt som fast læser på enten bloglovin eller GFC(du melder dig til i bunden) Nå ja og så skal du da LIKE bloggens facebook ;) Men kun hvis du har lyst :P

Du kan i øvrigt se Mango Madness, som er lakken på billedet, på lige her og lip gloss’en hedder Iced Latte, men den kan jeg desværre ikke vise hvordan ser ud. Så i må google det hvis det er ;) Håber meget i har lyst til at deltage :D

Jeg trækker en vinder på søndag den 30 oktober kl.12.00 :)

Danish only sorry!

43 thoughts on “Lille e.l.f. giveaway

 1. Denise

  Det kunne jeg godt bruge :D Læser allerede med via bloglovin’ og liker da ofcourse din facebook side :D

 2. Chalotte

  Lækker giveaway. :-) Håber jeg bliver den heldige, så jeg endelig kan tilføje lidt elf til samlingen ;-)

 3. Cathrine B.

  Uhh hvor ville det være skønt at vinde de lækkerier! :D
  Elsker elf.’s produkter!

 4. stephanie

  Vil rigtig gerne deltage :-)
  Neglelakken er super fin, har længe overvejet at bestille den :-)

 5. Maria

  Super fin give away. Jeg vil gerne deltage. Uhhh, mango madness den har været udsolgt hver gang jeg skulle bestille og elsker også lipgloss, så jeg håber jeg vinder. :)

 6. Sasha K

  Den er så nice den der neglelak, min veninde har den, ikke at det er mange penge for den, men det kunne da være rart at vinde den ;)

 7. line

  Lækker konkurrence. Jeg har aldrig prøvet elf-produkter, så jeg håber at jeg vinder:-)
  frkforsom.blogspot.com

 8. Britta

  Jeg synes det er helt fantastisk, at I bloggere forkæler jeres læsere på den måde, når det burde være omvendt. ;)

 9. Cille

  Den neglelak er seriøst så flot! :D – den vil passe godt ind i min voksende negelakssamling.. :P

  1. rijaH

   I am sorry but its only for danish, didnt think I had to write it when I wrote it all on danish, but its updated now, sorry for that :(

 10. miha.ela

  international ?
  I follow you on gfc(miha.ela), fb(mihaela pojogu), I hope you count me in.

  xoxo

  1. rijaH

   Sorry didnt think any would enter when I wrote it all on danish, but sorry its only for danish :(

 11. Michelle

  Jeg er fast læser via google friend connect, og følger også med på facebook, som er de to medier jeg benytter til at følge blogs. :)

  *krydser fingre* :) Lakken er så pæn!

 12. Louise T.

  Wow :-) Så din make over hos Jo (http://josmakeupblog.dk/2011/10/makeover-maria) *smukt*

  Jeg er normalt ikke til lakker, men prøver lige så forsigtigt at begive mig ud i nyt farvand :-)

  Til gengæld er jeg 100% til gloss – og man kan vist roligt sige, at efter jeg er blevet fast læser hos Anettes Beautyspace.dk er “lækkerhedsbudgettet” steget væsentligt – det samme er antallet af beauty-blogs i min Bloglovin’ – din inkl. :-))

 13. Ditte Karolussen

  Hah – jeg vinder aldrig sådan noget her, men man kan jo altid prøve ;) Tak for en lækker blog Maria.

 14. Kathrin

  Sikke en lækker giweaway :) Følger via google og bloglovin + jeg er fan på FB :D

  Skal vi ikke snart have en stash post igen? *be om* :D

 15. Sveta

  Det er første gang jeg er her på siden….spændende ting du skriver om….jeg tro at jeg skal logge på lidt oftere :o))
  Og premien kan man da altid bruge.

 16. Martine

  Det er super super snilt av deg assa! Jeg elsker blogger som har give away, jeg føler liksom at jeg begynner og lese bloggen din mere da! Tror jeg kanskje kommer til og bli en fast leser!!! Igjen veldig kul gave i give away!!! Håper jeg vinner!!<3

Comments are closed.