Følg med på instagram

Lige for tiden er jeg jo ikke verdens mest aktive blogger, så er der mere gang i den på instagram! Så hvis i har lyst til at følge med der så hedder jeg rijah derinde. Man kan også følge med nu udenom app’en og gøre det via instagrid.me/rijah. Men må nok lige advare om at ikke alt derinde er helt neglerelateret :P

3 thoughts on “Følg med på instagram

    1. rijaH

      Haha det er skam ikke dumt hvis man ikke kender det jo ;) Men instagram er en app til ens smartphone hvor man nemt kan tage billeder og ligge et filter på så der kommer en smart effect man kan også vælge ikke at bruge nogen selvfølgelig, men det er sådan set det det går ud på :P

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>