Video: Top 10 China Glaze lakker

Jeg har lavet en lille video til jer, med min personlige top 10 over de China Glaze lakker jeg ejer :) Har efterfølgende i øvrigt fundet ud af at jeg faktisk ikke har haft vist nogen af de neon lakker fra sommer kollektionen herinde.. Så det vil jeg da få gjort noget ved ;) Eller har så faktisk fået taget billeder af dem for lang tid siden, men var ikke tilfredse med dem og det er derfor jeg ikke har haft vist jer dem ;) Men de lakker jeg har vist på bloggen får i link på inde på youtube under videoen i Vis Mere :)

Beklager kvaliteten, den forbedres i løbet af et par timer, så husk at tjekke om i kan vælge 1080p HD :)

God fornøjelse :D

2 thoughts on “Video: Top 10 China Glaze lakker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>