Video: Top 10 China Glaze lakker

October 2, 2013 |  by  |  blog, fun, nailpolish, neglelak, video

Jeg har lavet en lille video til jer, med min personlige top 10 over de China Glaze lakker jeg ejer :) Har efterfølgende i øvrigt fundet ud af at jeg faktisk ikke har haft vist nogen af de neon lakker fra sommer kollektionen herinde.. Så det vil jeg da få gjort noget ved ;) Eller har så faktisk fået taget billeder af dem for lang tid siden, men var ikke tilfredse med dem og det er derfor jeg ikke har haft vist jer dem ;) Men de lakker jeg har vist på bloggen får i link på inde på youtube under videoen i Vis Mere :)

Beklager kvaliteten, den forbedres i løbet af et par timer, så husk at tjekke om i kan vælge 1080p HD :)

God fornøjelse :D

 


2 Comments


  1. Blev lige inspireret og tog min “Laced up” lak på – den er nemlig rigtig fin.

Leave a Reply