MAKEUP ACADEMY - NAILS

Jeg har fået en lækker stang neglelak fra Sephoras Makeup Academy Nails og fortæller her lidt om dem. De fås til 340 kr. i Sephora, så se at komme afsted.. Det er en virkelig god julegave til veninden 😉

Produktet var en gave ifbm. med launch event.

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

3 thoughts on “Sephora Makeup Academy Nails

  1. Godaften igen. 🙂

    Tak for endnu et rigtig godt blogindlæg. Hver gang jeg har læst et af dine indlæg får jeg lyst til at prøve på mig selv – det er bare (desværre) sådan, at jeg ikke altid har alle de forskellige lakke som du bruger, selvom jeg er ved at have en del efterhånden. Jeg tror jeg køber sådan en fra Sephora så jeg har mulighed for at lave lidt mere forskellige negle 🙂

    Hilsen Sabina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *