Vinderen er…

March 20, 2014 |  by  |  blog, fun, giveaway

CiateDollsHouseCollectiongiveaway

Hvor er i skønne og kommet med sindssyg mange forslag til en masse serier jeg kan tage hul på :) Så tusind tak for dem og selvfølgelig tak for den store deltagelse :D Jeg har fundet en heldig vinder, Lise-P som også har en blog, så tjek da Ooh Blah Blah ud :)

vinderen

Stort tillykke :) Send din adresse på blog@rijah.dk så jeg kan få sendt din præmie :D

Jeg har faktisk fået endnu en giveaway i stand, så nu har i faktisk to chancer mere for at vinde… not bad huh? ;) Rigtig god solskinstorsdag til jer alle <3

 


1 Comment


  1. Neeej hvor er jeg glad :D
    Kittet stod på min “hvad skal jeg købe når jeg tager til København næste weekend!” liste.

    Så nu er der flere penge, som jeg kan bruge på noget andet lækkert :D

Leave a Reply