Fancy Friday – Påske

April 18, 2014 |  by  |  blog, fancy friday

aka. velkommen til psycoville påskedyr! Det er i hvert fald resultatet af mit forsøg på at lave nogen nuttede påske figurer… Havde ikke regnet med at de ville ligne stjernepsykopater, så beklager hvis i vågner op med mareridt efter at have set dem :P

Nå men hvis i ka se bort fra dem, så er der et slags påskeæg på lillefingeren… Jeg ved ik lige helt om der kommer indlæg i morgen, jeg har fødselsdag og skal holde det og houseswarming, så tror ikke jeg får meget tid til at sidde ved computeren. Men nu må vi se :) Ellers så ønsker jeg jer alle en rigtig god påske :D
easter nails Fancy Friday - Påske
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud :) Tryk på den lille blå fyr…

Fancy Friday – Påske

 


8 Comments


 1. Ha Ha Ha… stjernepsykopater.. :P
  Synes du har gjort et godt forsøg..

 2. De er da super fine – måske kun kaninen jeg bliver lidt bange for ;)

 3. Mega cute påske negle og rigtig god lang fredag!

  Nyd dagene, så lat ikke går op i work……….

  Var selv til lækker påskemiddag hos en veninde i går:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/04/paske-lam-og-champagne-brus.html

  Følger dig troligt og glæder mig til dine negle:-)
  Charlotte

 4. Hehe de er vildt fine :) Også kun kaninen jeg bliver lidt bange for :)

Trackbacks

 1. Fancy Friday - Påske - rijaH.dk | rijaH.dk

Leave a Reply