Vichy Favoritter – Nutriextra og Deodorant roll-on 24 hr

Hvis der er noget jeg vender tilbage til, så er det for det meste fordi det virker. Sjovt nok. Det er vel sådan de fleste har det, ik? Vichy er et mærke som det sker ret tit med. Især med cremer og deodoranter. De kan åbenbart noget, som min hud godt kan li 🙂

Vichy Nutriextra håndcreme er noget jeg faldt over tilfældigt, da jeg var på apoteket for et par uger siden og jeg har brugt den flittigt siden.

Jeg synes også den lever op til hvad der står bagpå. Op til 24 timers fugtgivende beskyttelse for hænderne. Samt huden er beskyttet mod udtørring, selv efter håndvask. Især det punkt tænkte jeg. at det kunne da slet ikke lade sig gøre. Men de bløde hænder jeg har fået af den, efter applikation, dem har jeg også hvis jeg har vasket hænderne. Meget sært egentligt. Når man nu er vant til at måtte tage ny creme på efter en håndvask. Men det er åbenbart noget olie-i-vand emulsion der sker.. You know, science stuff!

Den dufter frisk af melon og den er uden parabener og hypoallergen, dvs. testet på sensitiv hud og under dermatoligisk kontrol. Den koster 79 kr. på apoteket og jeg købte min i en dobbelt pak, til jeg mener det var 125 kr.

Vichy Deodorant Roll-on 24 hr er en af de bedste perspirante deoer jeg har prøvet. Jeg er på nr.3 af dem… 😀 Den virker bare og man føler sig fugt, lugt og svedfri i virkelig lang tid. Den er mildt parfumeret, jeg synes dog ikke rigtig den dufter af noget. Uden aluminumssalte, parabener og alkohol.  Igen hypoallergen og velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud. Vejl. pris på den er 110 kr.

Kan kun anbefale de her to basser hvis du er på udkig efter noget nyt at prøve af 🙂

Vichy Favoritter - Nutriextra og Deodorant roll-on 24 hr

Vichy Favoritter – Nutriextra og Deodorant roll-on 24 hr

 

6 comments

    1. Den har jeg også prøvet, men den her synes jeg er bedst 😀 og den her synes jeg jo heller ik rigtig dufter af noget alligevel, så det går 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.