China Glaze – Techno Teal

October 12, 2011 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak

Efter endnu en omgang afstemning på Facebook siden, så fandt vi frem til at i gerne ville se Teal, så ja den kommer da her. Eller det er vel mere en turkis? :) Nå men den er købt sidste år, da China Glaze kom med en omgang lækre holografiske farver i deres kollektion Tronica. Dog viste den sig ikke at være så holografisk igen, i hvert fald ikke som man kender de normale holografiske lakke, med det her regnbue agtige skind når lyset falder på. De var nærmere bare farver med glimmer/shimmer i uden at det var glitter. Men altså.. det gør den jo ikke mindre pæn? Det er ikke en lak jeg har på særlig tit faktisk.. mest af den grund jeg ik har lyst til at løbe tør for den en eller anden dag! :P Jeg fik en af de sødeste neglebloggere i USA til at sende den til mig :) Kan ikke lige huske prisen, men mener ikke det var så meget.

Grunden til at mit valg faldt lige præcis på den i her, var for det første fordi den er altså virkelig flot, jeg elsker simpelthen farven den er sådan frisk i det og helt sikkert ikke kedelig! For det andet, navnet.. Jeg har jo en forkærlighed til ordet Techno, da det var mit kælenavn da jeg var yngre.. Nogen af mine veninder kalder mig det dog stadig.. Det er sådan et der hænger ved.. Så det skal nok blive sjovt at være 60 år og stadig blive kaldt det ;) Så ja neglelakke der hedder noget med Techno dem køber jeg for det meste :P

So the votes are in! People on the facebook page decided they wanted to see teal. So here it is :D I loooove this one to death.. and I am almost afraid to use it, because then I will run out of it quicker :( I got this beauty from one of the sweetest nailbloggers I know polishinsomniac :)

 


12 Comments


  1. Ja jeg ville nu også kalde den turkis, men det gør den ikke mindre pæn :)

  2. Ej, den er fin! Men lidt feje hold at vise en neglelak, man ikke kan få fingrene i! ;)

  3. Den er så flot den farve der! Rigtig lækker her til de koldere tider :)

  4. Umme numme det er en lækker farve …. og er vild med dit nye layout forresten :) Super lækker header også :)

  5. Den er lige mig den farve!

  6. I really love this one, and can’t help but wishing I had this entire collection. :o

Leave a Reply