Årsstatus 2022

Så er det sgu den tid igen.. Og jeg har da fået skrevet et indlæg i år…. HAHAH. Alle de gode intentioner de bliver kastet lige ud til højre når man har travlt med alt muligt andet. Men i år! Der har jeg virkelig blod på tanden for at komme i gang igen. Jeg savner det virkelig!

Nå men vi skal jo til det.. Tjek i øvrigt de forrige ud her 200920102012201320142015, 2019, 2020 og sidste år 2021.

Alder:  39(!) shit shit shit, kan slet ik forholde mig til jeg fylder 40 om 4 mdr….

Børn: Magnus, selvfølgelig! Og han har fået endnu en sød lillesøster <3

Husdyr: Har stadig de forbisterede skægkræ. Har læst mig til at hele bygningen nærmest skal desinficeres hvis man skal af med dem. Så jeg har lært at co-existe med dem 😀

Graviditets test: Ingen.

Celleprøver: Ingen, der skal vidst først tages en igen i 2023.

Coronaprøver: den burde måske være tilføjet i 2020, men jeg tror jeg har taget omkring 40..

Mænd: Ingen

Perversioner: Once a pervert ik.. 😬

Job: Det har været sådan lidt op og ned, fandt faktisk et nyt job, men det var bare ikke mig, så kom retur til det gamle hvor jeg er nu.

Løs hud: No comment! (den her ændrer sig vidst aldrig)

Økonomi: 💹 den er vel meget passende at bruge her. Investeringer til gengæld, de er kun gået ned, med inflation, krig og diverse andre ting, så er det ikke rart at tjekke nordnet eller pensionsopsparingen..

Komplimenter:  Ingen tror jeg.

Frisurer: Same same

Katastrofer: Øhhh altså indtil sommerferien gik det vel sådan ok. Den første dag af min ferie lagde jeg mig så med corona og det brugte jeg stort set alle mine tre ugers ferie på at komme mig over, kunne heldigvis få alt bestilt ferie refunderet, pånær en færgebillet til 200 kr. Så det var fedt. Flashforward til juleferien, hvor jeg så fandme får det igen og måtte desværre fejre både jul og nytår alene. Så håber at gå ind i et corona fri 2023…

Forældre: Er her heldigvis stadig ❤

Venner: Set lidt mere til dem i år heldigvis 🙂

Antal opfordringer til at være toastmaster til bryllupper: 0

40-års fødselsdagsreceptioner hos kulturministeren: Ingen og aner ik hvem der overhovedet er kulturminister..

Internationale aktiviteter: 0

Internationale opkald: Det må stadig gælde trods det var på arbejdet.

Boliger: Jeg har fået ny underbo… et par med to små børn. Behøver jeg skrive mere her? JEG VIL GERNE FLYTTE NU!

Vandskader: Ingen, 7-9-13!

Brandskader: Ingen, 7-9-13!

Eneulykker: Udover at være to gange smittet med corona, så har jeg været forskånet for nogen ulykker i år. 7-9-13

Tømmermænd: Nul!

Slankekure, spiseforstyrrelser, fedtsugninger og silikonebryster:  Ingen..

Kondital: 0?

Fejlkøb: Tror faktisk jeg er gået fri for dem i år. Jeg er begyndt på at hvis jeg gerne vil shoppe noget, så lægger jeg det i kurven på hjemmesiden, og så venter jeg lige et døgns tid, så det er gennemtænkt. Det har i hvert fald ledt til mange køb blev afværget.

I alt på bundlinjen: Jeg ved sgu ikke rigtig med det her år, det har været ret op og ned, jeg håber i hvert fald på 2023, bringer lidt mere glæde med sig.

And on that note.. godt nytår derude 🙂

2 comments

  1. Skøn status. Det burde alle gøre. Må være sjovt at kunne kigge tilbage på – men også at se udviklingen hen over årene.

    Nå – men det ser da ud til, at du slap nogenlunde helskindet igennem 2022.

    Godt nytår 🙂

    1. Ja det synes jeg også det er, selvom der ikke er sket så meget anderledes de sidste par år 😀 Og ja, endnu et år overlevet det kan vi ikke komme udenom, trods jeg nok egentlig helst gerne bare ville skippe til 24 allerede nu, kan ikke forene mig med den kommende fødselsdag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.