Orly – Snowcone + GOSH – Rainbow

Kedede mig lidt.. 😀 Effekten kan vist bedst ses på billede nr.2… er i øvrigt pænt svært at fange den.. Nå ja og så er der også et lag mat på.. men tror ik den virker mere, da det ik ser særlig mat ud 😛

Kom til at tænke på om der egentlig er noget, som dig derude bag skærmen har lyst til at se? Sidder jo bare og putter lak på alt efter hvad jeg har lyst/humør til. Så hvis du mangler inspiration så sig da endelig til og jeg vil se hvad jeg kan trylle frem af gemmerne. Det er faktisk også nogen gange ret svært at vælge hvad for en farve man skal tage på når der er så mange at vælge i mellem… I dag tog jeg 4 forskellige på før jeg bestemte mig for den her :S så hjælp mig med at hjælpe dig 😀

I was bored so I put this on 😀 Oh and its finished off with Orly – Matte top.. but I don’t think its working that well anymore .. It doesn’t look that matte to me.. ;D Btw.. any manis you, out there would like to see?

10 comments

 1. Hej!
  Din blog er vildt cool! 🙂
  Men jeg har undret mig over noget; jeg synes nemlig det er svært at få neglelakken ordentligt af, altså hvis jeg fx har haft rød neglelak på, får fingrene sådan et rødt skær når jeg bruger neglelakfjerner :/ Hvordan gør du det? 😀

  1. Hejsa 🙂 Og tusind tak!
   Altså for det meste plejer jeg er putte godt med neglelakfjerner på en vatrondel og holder den ned på neglen i en 30 sekunders- 1 mins. tid og når jeg fjerner vatrondellen glider jeg den sådan væk fra mig selv. Hvis du forstår? Så ryger det meste af på en gang om man har ikke lak ud over det hele 🙂 og så hvis der er lidt tilbage så går jeg efter med en pensel med noget neglelakfjerner på også 🙂

    1. Det var så lidt 🙂 Og du må da endelig melde tilbage, vil da gerne vide om det virker for dig som det gør for mig 😀

  1. Thanks! Yeah am I way off if I say this is much similar to that Hidden treasure one that’s going around in the blogsphere at the moment?

 2. Fandt din blog gennem google, kiggede efter billeder på gosh rainbow 🙂 Syntes det er meget smukt, ligner NFU-oh 49 meget.

  Og Julie, hvis du ikke bruger basecoat så er det nok en meget god ide. Neglene bliver ikke så farvet af neglelakken. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.