En lille smule bolig

Jeg spurgte engang til om i var interesseret i at se hvordan jeg boede og har ikke rigtig fået gjort noget ved det endnu. Mest fordi vi stadig(!) ikke har fået alt på plads. Der mangler en hylde hist og her og ja så skal vi have nyt køkken, snart forhåbentlig, så jeg har udskudt det lidt til det var færdig. Men nu faldt jeg lige over et billede af skabet vi har i vores entre og tænkte jeg ville dele det i hvert fald 🙂 Det er fra gulv til loft så der var meget hvidt som bare skreg efter et eller andet. Så da jeg var i Ikea lidt efter vi flyttede så tog jeg de her stickers med hjem. De plejede kun at have dem i guld og sort så jeg var glad for at have fundet dem med lidt mere farve på. Så det her er altså resultatet 🙂 Det gør måske at det ser en anelse tøset ud her, men kæresten synes det ser fint ud og har da også kun fået komplimenter for det, så det får lov til at blive. Man kan stadig købe dem hos Ikea. dog kun i sort online, klik lige her og tag et kig 🙂 Engang når det køkken står færdig skal jeg nok lave et indlæg med det hele 😛

Og så har jeg lige shoppet dem her i dag hos Ellos, de var så flotte så de røg med 😀 Se dem lige her.

I still owe some pictures from my “new” apartment, but we are not quite there yet. So this will have to do! 😛 We are waiting for a new kitchen to be installed and when that is done, ill show you everything! 🙂

9 comments

  1. hvor er det smukt og super hyggeligt, og hvor ville jeg dog ønske at mit skab havde hvide låger eller de brune som jeg nu engang har måtte males.. Men du har nu inspireret mig til at finde på et eller andet sjovt alligevel, i will rock da brown!

    1. Det er jeg da næsten sikker på du kan 😀 Ellers var det måske en ide at finde noget hyldepapir der har klister på og smide det oven på de brune låger? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.