Chanel – 505

also known as Particuliére.. Den fik jeg lyst til at tage på igår. Der falder flere og flere blade af udenfor og dem der bliver siddende skifter farve til gul, så vi er hvadenten vi vil det eller ej, på vej mod efterår og ja vinteren 🙁 Så kom i humør til en lak til den årstid igår og det blev altså den her. Jeg er ikke vild fan af jordfarver eller grøn (Undskyld Vette :P) så det her er vist den eneste jeg har der kan bruges til det der efterårsmood. Men den er jo også flot 😀 Hmmm kunne være jeg skulle kigge lidt nærmere på Essie’s efterårs kollektion?! Nogen af jer der har købt nogen af dem?

Pulled out the old 505, seems right for the fall 😀

18 comments

 1. Virkelig smuk farve 🙂

  Jeg købte hele Essie kollektionen, da de var på tilbud, og jeg eeelsker dem alle sammen, SÅ smukke farver, kan helt klart anbefale at købe dem 😀

  – Nicoline

 2. Mhh – jeg synes også stadig, at Particulière er lækker, men ejer den ikke selv. Den eneste lak fra Essies fall 2011-kollektion, der tiltaler mig, er Carry On. Den ser til gængæld også rigtig lækker ud. De andre er lidt for kedelige til mig.

 3. Jeps, jeg købte glamour purse, som nuancemæssigt godt kunne minde lidt om den du har på fingrene.

  Det er min første Essielak, men ikke den sidste (min konto sagde NO!!!! i sidste uge, da der var tilbud)

 4. Fin farve. Jeg har købt ‘very structured’ fra Essie, den fedeste efterårs farve jeg nogensinde har set, er så glad for den.

 5. Jeg synes det er en lækker farve. Jeg ville vildt gerne have sådan en lak, jeg har desværre ikke så mange brune. Dette er bare sådan en perfekt brun, og helt klart perfekt til efteråret! 😀
  Og hvad sker der for den sure smiley efter ordene efterår og vinter? Hallo, du burde lave kæmpe smiley, efterår er den bedste årstid!

 6. Jeg får også helt lyst til at tage 505 på, nu jeg ser dit indlæg 🙂
  Nej jeg har ikke rigtig kigget på Essie efterårs lakker, men på billedet på dit tidligere indlæg, så ser de ret så pæne ud mange af dem.

 7. Pingback: Chanel – 505

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.