Nye lakke!

Fik en masse neglelakke med posten i dag 😀 Har allerede prøvet alle Depend’sne i dag, så der kommer et indlæg med dem i morgen. Indtil da må i nøjes med det her billede 😛 De store er fra Rescue Beauty Lounge! De er bare så fede, glæder mig til at vise jer dem alle 🙂


Got new polishes in the mail today! Weee 🙂 The new Depend collection and some new from RBL!

13 comments

  1. Hvor er de lækre! Min pengepung gør ondt bare jeg ser på dem! Selvom Depend ikke er dyre… Hvis det ikke var fordi jeg lige har købt OPI’er og Essie’er ville jeg nok også købe hele bundtet! De er virkelig fiiine! 😀

    1. Heldigvis er Depend’sne nogen jeg har fået tilsendt, tvivler på jeg ville vise dem her hvis jeg skulle købe dem selv, synes de er vildt dyre 🙁 De er fine men dyre :((

  2. Hvor er de alle sammen fine!! Jeg fik også nye i går, jeg var nemlig nede og hente dem, som jeg havde købt af dig! 🙂 De er rigtig flotte, og jeg har den ene på nu, så vil da lige benytte lejligheden til at sige tak for en god handel 😉

    – Camilla, scentoffashion.wordpress.com

  3. Pingback: Nye lakke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.