Julekalender 21. december: Vind FNUG Festive neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Dagens låge gemmer på 3 lækre neglelakker venligst sponsoreret af det danske neglelak mærke FNUG 😀 En heldig vinder får den nye Festive kollektion der består af tre, sjovt nok ;D, festlige farver 😀 Jeg skal forsøge at få sendt dem ud inden nytår, så de kan bruges til lige præcis det 😉 Farverne er Beauty Editor, Gold Stiletto og Killer Heels. Sidst nævnte har jeg på lige i øjeblikket(se her) og må sige jeg er imponeret over både dækning, tørretid og holdbarhed. Tog den på igår, to lag og så dækkede den fint. Den tørrede i løbet af meget kort tid, måske 15 min, så var de knastørre og jeg har haft dem udsat for opvask og bleskift og der er ikke en eneste chip og det er endda uden en topcoat! Højst imponerende 🙂 Jeg får forhåbentlig prøvet de andre to her i løbet af julen og vil vise jer dem så snart jeg kan 🙂Fnug Festive Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂 bloglovin

149 comments

 1. Jeg elsker de lidt sarte farver – og at de så samtidig er glitrende… Perfekte til en enkel, sort kjole 🙂

 2. Lækre lakker 🙂
  Har kun en fra Fnug så den da gerne have selskab af de tre du udlodder 🙂

 3. åhh de er så fine. De står øverst på min ønskeseddel… krydser alt hvad krydses kan

 4. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve FNUG’s lakker så jeg håber! 🙂

 5. Ej det vil MEGA gerne vinde de lakker. Har endnu ikke prøvet mærket, så det ville være sjovt 🙂

 6. Hold-da-magle hvor nogle flotte farver!

  Krydser virkelig alle ti fingre rigtig hårdt de næste mange timer :o)

 7. Mine negle har proklameret at de vil holde fest. Så de krydser sig i håb om at vinde 🙂

 8. Hotties – De er bare skønne. Og ja – blogfølger kan man da ej være foruden at hooked up er gjort hos dig… 🙂

 9. Har hørt så meget godt om fnug, tænk hvis man kunne være heldig nok til at prøve dem selv 🙂