Chanel Gold Fiction

De af jer som er med på facebook så jeg hintede om at jeg havde købt ny Chanel neglelak… Og at den var guld 😀 Så er den jo ikke svær at gætte. Det er jo selvfølgelig denne skønhed jeg snakker om. Normalt er jeg ikke så meget til guld lakke, men synes den her er så flot, ikke mindst det kendetegnene shimmer som er i mange af Chanel lakkene. Den er i hvert fald virkelig flot og dækker fint ved 2 lag 🙂

Weekendens planer for mit vedkommende står vist på brunch her til formiddag, derefter en bakketur og i aften skal jeg vist sidde og nørde World of Warcraft. Og i morgen har jeg lige en enkelt dagvagt på mit job og så har jeg ellers næste uge fri 😀 Åh det er hårdt 😛 God weekend derude 🙂

I love this one! Its absolutely gorgeous! Perfect coverage at 2 coats 😀 Have a nice weekend!

9 comments

  1. Super flot. Jeg syntes godt at det med guldlakker er lidt svært, for det kan nemt komme til at se lidt tacky ud. Selv har jeg investeret i Essies guldlak. Den ligner Chanels ret meget, faktisk. Bare lidt billigere 🙂 80 kr på lookfantastic.com

    1. Jeg har købt denne her på trendsales men ellers er mit umiddelbare bud at prøve på eBay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.