Vind Marc Jacobs Daisy Dream Forever

marc jacobs daisy dream forever

Giveaway er lavet i samarbejde med Marc Jacobs

Som jeg lovede på facebook igår, så har jeg en giveaway til jer i dag :smiley: Den skulle egentlig have været lavet for lang tid siden, men med september måneds lidt tætte program udskød jeg det til efter. I øvrigt er det bloggens første efter jeg har skiftet navnet. Yay!

Lidt om parfumen først. Sidste år kom Daisy Dream og den duftede jo rigtig lækkert. Men jeg er åbenbart til de lidt stærkere dufte, for det er den nye Marc Jacobs Daisy Dream Forever. Den er en smule mere krydret og det tiltaler mig rigtig meget. Så hvis i var vilde med Daisy Dream, kommer i til at blive forelsket i den her 🙂 Flakonen er også bare super flot, elsker de små blå blomster :blue_heart:

I samarbejde med Marc Jacobs har jeg fået lov til at udlodde to 50 ml Daisy Dream Forever til en værdi  af 650 kr. (samlet værdi kr 1300). Altså 2 heldige vindere kan forlænge sommeren lidt med den her drøm af en duft! :heart_eyes:

Alt du skal gøre for at deltage er:

1. Følg bloggen på bloglovin. Tryk evt. lige herunder hvis du er logget på bloglovin

Follow

2. Skriv i kommentarfeltet hvilken parfume du bruger til daglig :dancer:

Alle med dansk adresse kan deltage.

Jeg finder 2 vindere på lørdag den 10 oktober kl.20 og de 2 vil derefter få direkte besked på email og indlægget her vil blive opdateret med vindernes navne.

I må selvfølgelig rigtig gerne like indlægget og dele med jeres venner på facebook :kissing_heart:

Marc Jacobs Daisy Dream Forever

137 comments

 1. Jeg har allerede 2 ældre udgaver af Daisy parfumerne som jeg er vild med til hverdags brug. Ikke for tunge, ikke for lette. Og så er flakonerne jo skønne at se på. Skal det være en lidt særlig anledning, er jeg pt. glad for One Desire fra Dolce & Gabbana.

 2. Jeg skifter altid mellem Clean Rain og Vera Wang Princess, alt efter om jeg har lyst til en sød eller mere frisk duft 🙂

 3. Jeg har forskellige clean parfumer jeg ofte bruger også har jeg en vanilie burburn. Og en Marc Jacobs Dot. Jeg ikke godt til at bruge den samme parfume alle dage.

 4. Jeg varierer mellem et par stykker fra Bodyshop. -Det er jo altid dejligt med lidt forskelligt, alt efter hvilket humør man er i 🙂

 5. i øjeblikket skifter jeg mellem liqourice fra library of fragrance og en jeg købte på tilbud i h&m.

 6. Bruger til dagligt Burberry Body eller YSL Black Opium 😊 Kan også godt lide de mere krydrede dufte ☺️

 7. Jeg skifter i mellem nogle stykker, og lige nu er det Paco Rabanne Lady Million, Gucci Guilty og Flora by Gucci 🙂

 8. Uh, jeg bruger ikke kun en. Skifter lige nu imellem Acqua di Gioia og Clean Cashmere <3 Ville elske denne! Var ihvertfald vild med den fra sidste år 😀

 9. Min fortrukne er MJ – Daisy, men også Clean – Air og Elisabeth Arden – Pretty er to parfumer, jeg er glad for til hverdag! 🙂

  På bloglovin er det min gmail, der er tilkoblet og altså ikke den jeg har oplyst her. Mest i tilfælde af, at jeg skulle være så heldig at vinde og du forsøger at finde mig via denne mailadresse på bloglovin. Det bliver nemlig svært ^_^

 10. Bruger Ingen. Men har en fra Lacome. Men står altid og dufter til Marc Jacobs parfumer hvis jeg kommer forbi dem. De dufter så skønt.

 11. Her i sommer har jeg mest brugt Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, men nu hvor efteråret er over os, skifter jeg snart til den “tungere” My Burberry 🙂

 12. Lige nu bruger jeg en vanilleparfume, Jeg købte i Nice i sommers, men den passer ikke helt til alle omstændigheder, da den er meget sød 🙂

 13. Jeg bruger som regel Molecule 01. Her i sommerperioden har jeg brugt Cleans Summer Sun, når jeg ikke brugte den anden.

 14. Jeg er ret glad for Juicy Coutures dufte. Lige nu bruger den guldfarvet – jeg er så dårlig til at huske navnene på forskellige dufte.. 😛

 15. Uhh hvor lækkert med lidt ny parfume, den kunne jeg godt liiiige bruge 😉 Til dagligt bruger jeg i øjeblikket en gammel Elizabeth Arden sag, som bare venter på at blive tømt og udskiftet!!! Så en ny lækker duft ville blive modtaget med kyshånd 🙂

 16. Jeg har for nyligt brugt rigtig mange penge på flowerbomb og det er blevet min nye favorit parfume. Ellers er det meget forskelligt, har også gået meget med Lancomes La vie Est Belle og fået komplimenter for den 🙂

 17. Jeg skifter mellem lidt forskellige men bruger mest Calvin Klein ‘One’ eller Zarko perfume ‘Pink Molécule’ 😊

 18. Lige for tiden veksler jeg imellem Chanel – COCO MADEMOISELLE og Roses de Chloe fra Chloé.

  Hvis jeg vinder, skal min mor have parfumen som en “sidste-gang-i-kræft-behandlingsgave” til januar :Smile:

 19. Jeg bruger Marc Jacobs…Lola & jeg elsker den, har troligt brugt den i årevis, selvom jeg plejer at skifte tit :StickingOutTongue:
  Mon denne Marc Jacobs også vil slå benene væk under mig???

 20. Jeg bruger ofte Stella McCartneys dufte, da jeg elsker roser. Har endnu aldrig haft en parfume fra Marc Jacobs og håber derfor på masser af held 👍😘🍀

 21. Lige fortiden er jeg mest til clean-rain. Men jeg glæder mig allerede til efteråret virkelig træder ind, så jeg kan finde lady million frem igen. 🙂

 22. Jeg bruger Ralph Laurens Romance Eau de Parfum, den dufter så dejligt af en duft fyldt med blomsternoter. :Heart:

 23. Lækker give away <3
  Bruger lidt forskelligt, både af de billige og cool wather women <3 <3

 24. Sikke en lækker konkurrence!! Jeg krydser fingre

  Parfumen jeg bruger til daglig varierer lidt efter mit humør, men enten er det Ralph Lauren 2’eren eller Elisabeth Arden’s Green tea for tiden.

  God tirsdag

 25. Bruger til dagligt lacoste eller diesel, så det ikke det dyre jeg har, er for nærig til at give så mange penge, men det vil da være fantastisk at være så heldig at vinde Marc Jacobs.. 🙂

 26. Jeg skifter mellem Dior ‘Forever and Ever’ og Clean Skin.
  Vil vildt gerne prøve ‘Daisy’ <3

 27. Har længe ønsket mig denne parfume! Jeg bruger Be Jeweled fra Vera Wang for tiden. Jeg fik den i fødselsdagsgave af min kærestes mor og den er simpelthen så god 🙂

 28. Til daglig bruger jeg Lady Million. Jeg synes først og fremmest at den dufter rigtig dejligt, men når jeg vælger parfume er flasken også rigtig vigtig for mig. Jeg synes at Lady Million opfylder begge krav 🙂

 29. Jeg skifter lidt, men lige nu skifter jeg oftest mellem Daisy Dream og Honey samt Gucci Rush 🙂

 30. Jeg veksler lidt mellem forskellige, men for det meste bruger jeg Gucci – Envy Me. Kunne så godt tænke mig at prøve denne! 🙂

 31. Jeg bruger ingen fast parfume. Jeg shopper parfumer, som andre shopper tøj, så jeg har altid flere forskellige stående og bruger aldrig en fast året rundt. Lige for tiden er jeg ved at bruge en udgivet fra Adidas, som jeg købte i Tyskland i sommers.

 32. Jeg bruger lidt forskelligt, men har lidt en hang til Gucci parfumer, især Gucci by Gucci er jeg vild med.

 33. Til daglig bruger jeg mange forskellige parfumer, jeg nærmest samler. Mine to yndlings er nok Sarah Jessica Parkers Lovely og gode gamle L’Air du Temps, dem bliver jeg aldrig træt af. Jeg krydser fingre. 🙂

 34. Ihh den vil jeg gerne eje! 🙂
  Til daglig bruger jeg Miss Dior Cheri, når budgettet ellers tillader, at jeg køber en ny 😛

 35. Jeg skifter lidt fra dag til dag og afhængigt af mit humør 🙂 Lige for tiden er jeg glad for Tromborgs “Stratus” og Victor & Rolfs “Flowerbomb” 🙂

  Kh Rikke

 36. Til daglig bruger jeg Daisy Eau So Fresh – jeg har også haft den almindelige, gule Daisy og jeg ELSKER dem 🙂 Derfor kunne det være helt fantastisk med en ny Daisy!

 37. Bruger mest forskellige CLEAN dufte om dagen, og så gerne en gammel traver som Opium, hvis der skal lidt mere fart og fest over det 🙂

 38. Jeg bruger allerede Daisy fra Marc Jacobs, men jeg er ved at løbe tør, så det ville være fantastisk med en ny variant 🙂

 39. Jeg har 3 favoritter lige nu
  1) A Scent by Issey Miyake – en “gammel traver” i mit toiletskab. Det er vel 3. gang, at den er indkøbt. Passer bare godt til mig, når jeg er på arbejde og “seriøs”
  2) L’Eau Bleu d’Issey Eau Fraiche (også Issey Miyake) – jeg har så lige opdaget, at det reelt set er en mandeparfume! :Gasp: Heldigvis er der endnu ingen, der har rynket på næsen af mig og sagt “Du lugter af mand!” :Smile:
  3) Light Blue by Dolce & Gabbana – bare en rigtig lækker sommerduft, som også kan bruges på en regnvejrsdag :Heart:

 40. Lidt forskellige: Glam Jasmine – Michael Kors (luksusgave fra min søster 😉 ), Euphoria – Calvin Klein, Change – Chanel … elsker parfume <3 og neglelak <3

 41. Jeg bruger Karl Lagerfeld, og denne skønne Marc Jacobs ville jeg give til min kære moder, da hun er ved at løbe tør for sin Summer Edition fra Marc Jacobs!

 42. Er vild med Marc Jacobs og bruger dagligt ‘Eau So Fresh’ og ‘Daisy Dream’. Duftede til denne til lanceringen i Magasin og krydser alt hvad krydses kan <3

 43. Lige for tiden bruger jeg Eternity fra Calvin Klein. Jeg er dog ved at være lidt træt af den og trænger til en ny

 44. Jeg bruger ikke parfume til hverdag, men når jeg gør, så er jeg rigtig glad for Lady Million – og det er min kæreste også 😃

 45. Jeg er på 5 år nu, stadig helt tosset med Chanels Coco. Jeg burde bare nok snart prøve noget nyt 🙂

 46. Bruger faktisk Daisy Stram til hverdag, så det ville jo være perfekt at vinde den her, til lidt mere specielle lejligheder😊

 47. Bruger faktisk Daisy Dream til hverdag, så det ville jo være perfekt at vinde den her, til lidt mere specielle lejligheder😊

 48. Jeg skifter lidt mellem clean skin, burberry brit og en der hedder noget med gold.
  Har temmelig svært ved at finde parfumer, daangreb lugter virkelig underligt på mig 🙁

 49. Jeg skifter lidt mellem clean skin, burberry brit og en der hedder noget med gold.
  Har temmelig svært ved at finde parfumer, da mange lugter virkelig underligt på mig 🙁

 50. Jeg elsker de lidt tungere og krydrede dufte her om vinteren (og de friske og lette om sommeren).
  Derfor bruger jeg pt. Gucci Flora Gorgeous Gardenia og Max Mara Le Parfum. <3 Mhhhm..

 51. Jeg eeeelsker Calvin Klein’s CK IN2U og DKNY Delicious. Har dog også prøvet denne Marc Jacobs og den er SÅ god.

  Krydser fingre! 🙂

 52. Enten det lyserøde æble fra dkny, eller også en fra Boss, kan ikke huske hvad den hedder, og orker ikke lige at rejse mig og gå ud og tjekke…

 53. Jeg bruger Marc Jacobs ‘Daisy’, (den med hvide blomster) og Clean ‘Air’. 🙂

 54. Elsker at have flere parfume at skifte mellem, men lige nu er det Vercase bright crystal der er min favorit. Den er både sød og frisk og har været god henover sommeren. Jeg synes derimod at efteråret og vinteren er bedre med en tungere og stærkere duft. Krydser fingre for at jeg vinder, da jeg ofte ikke får købt nye dufte da det jo lige koster lidt ekstra med de lækreste dufte 🙂
  Ha’ en dejlig dag

 55. Bruger desværre ikke parfume til daglig, da jeg er blevet ret sart med alderen og får hovedpine af de fleste parfumer. Krydser dog stadig fingre, for er netop på jagt efter en duft jeg kan gå med til daglig!

 56. Jeg er overbevist om, at min duft er “Flowerbomb”… men den er desværre for dyr for mig, at bruge til hverdag, så i øjeblikket nøjes jeg med en billig deodorant, og håber at folk med fin lugtesans er ligeglade 😉

 57. Jeg bruger en DKNY Delicious, men jeg elsker parfumerne fra Marc Jacobs. Jeg har duftet til den her, og den dufter simpelthen fantastisk 🙂

 58. Åhhh den dufter SÅ skønt 🙂 Lige for tiden bruger jeg Giorgio Armani Acqua di Gio Femme, men kunne godt bruge lidt at skifte mellem 🙂

 59. Jeg bruger ofte Marc Jacobs Daisy.. Har dufter til Daisy Dream. Den er på ønskelisten!

 60. Jeg kører pt på nogle parfumer jeg ikke har fået brugt helt færdigt, det er Britney Spears curious og Avril Lavigne black rose. 🙂

 61. Det ville være vildt lækkert med en ny parfume, har forelsket mig meget i mange, dog er det ikke lige altid man har råd til de lækreste parfumer. Til hverdag bruger jeg en DKNY, som også er rigtig god, men det kunne være dejligt med en ny dejlig parfume. Beder i hvert fald til, at jeg kan blive den heldige ejer af en dream forever 🙂

 62. Wow!! Ville elske at vi den lækre parfume!! Har så længe overvejet at købe den, så det ville jo være skønt at VINDE DEN 🙂

  Til daglig bruger jeg en skøn parfume fra Viktor&Rolf kaldet Flowerbomb

  Krydser fingre!! God weekend til alle 🙂

 63. Skifter lidt imellem dem jeg har. Men det bliver offe Marc Jacobs Daisy eller Delicious fra DKNY.