Nilens Jord neglelak efterår 2015 – swatches

ReklameNilens Jord Fall 2015

Nilens Jord neglelak efterår 2015 skrev jeg om for et par uger siden og nu har jeg også modtaget dem så i kan få swatches at se 🙂 Jeg er ret vild med alle farverne faktisk, hvilket er lidt overraskende må jeg sige 😉

Nilens Jord Eden

Eden er en sart nude, den skal have 3-4 lag for at opnå fuld dækning. Men den kan sagtens bruges med 1 eller 2 lag kun, hvis man vil have noget neutralt på neglene.

Nilens Jord Eden

Nilens Jord Midnight

Virkelig smuk grå-sort metallisk farve. Jeg er vild med den er så dyb i farven :heart_eyes: Den dækker ved 1 lag, men jeg har givet den 2 her.

Nilens Jord Midnight

Nilens Jord Dark Sand

Smuk neutral sand farvet lak. Den dækker bedst ved 2 lag. Jeg har faktisk haft den på igen efterfølgende, så den må vel siges at være et hit 😀

Nilens Jord Dark Sand

Nilens Jord Mauve

Støvet lilla med en diskret lilla shimmer i, det er altså pænt :heart_eyes: Den dækker rigtig godt ved et enkelt lag 🙂

Nilens Jord Mauve

Det var dem alle og ja som jeg skrev var jeg overraskende nok vild med dem alle. Jeg er jo ikke som sådan til de mere neutrale farver, da der gerne må være gang i farverne. Men efteråret kalder måske bare mere på de her fremfor neon osv. :relaxed:

Lakkerne er ude nu og kan bla. købes i Nilens Jord egen webshop nu og muligvis også i Matas. Prisen er 99,95 kr. vejl.

Har i husket at deltage i min Marc Jacobs Daisy Dream Forever giveaway ? :kissing_heart:

Nilens Jord neglelak efterår 2015 – swatches

4 comments

  1. Elsker alle farverne, især fordi de alle ligger inden for den mere mørke naturlige farve. Er ikke så vil med de stærke lyse farver. For resten super fed giveaway 🙂

  2. Wow, dem.ksn jeg godt forstå, du er vild med. Jeg er egentlig også mest til lidt mere pang og sjov på neglene, når det skal være, men både mauve og den grå metallic frister meget. Måske især mauve, som er helt anderledes end andre lakker, jeg ejer. Er også helt vild med Essies fall collection, så det kan blive dyrt.☺

  3. De er flotte! :Grin:
    Hvordan synes du kvaliteten er i forhold til pris og andre kendte mærker, fx Essie der jo er til samme pris? Jeg kan nemlig godt lide ideen om, at der ikke er parfume og parabener i, men jeg har aldrig prøvet dem selv :Smile:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.