Vinderne er….


SÅ ER DET FIND VINDERE TID!!! Beklager det er blevet så sent, men det har været store julegave-indkøbsdag 😉 Må sige det er betydeligt sjovere at lave indlæg med gaverne man kan vinde, end at finde vindere.. Vil så gerne give jer alle sammen noget jo…. Men her er de 11 heldige i første omgang 🙂 Alle vinderne er fundet via Random.org 🙂
JulevindereEr dit navn på listen så skriv en mail til blog@rijah.dk med emnet “Vinder XX december” hurtigst muligt med dit navn og adresse og så vil jeg få sendt præmien til jer så snart jeg kan 🙂 STORT TILLYKKE TIL DE HELDIGE! Frygt ej hvis du ikke vandt i denne omgang, der er fortsat chance fra i morgen, at vinde lækre gaver frem til den 24. december 🙂 Igen tusinde tak fordi i er med, det er så fedt! 😀

bloglovin

10 comments

  1. Et stort og hjerteligt TILLYKKE til de første 11 vindere. Fed opsætning du har lavet af dette. Glæder mig kun til endnu mere spænding – 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.