Prestige Nail Polish

Min kæreste var jo en tur på Gran Canaria her i sommerferien og med hjem til mig havde han de her 3 flotte pinke/lilla neglelakker. Jeg kender ikke umiddelbart mærket men de virker ret gode. Frygtede faktisk lidt der var maling lugt når jeg åbnede dem, men de lugter umiddelbart bare som alle andre lakker. Jeg skal nok lave et indlæg med lakkene individuelt på et tidspunkt. Så kom gerne med jeres kommentar til hvilken i gerne vil se på først, så tar jeg den 😀

Navnene fra venstre mod højre: Bliss – Secret – Tango

My boyfriend got home from a vacation on Gran Canaria this week and he had these with him 😀

15 comments

 1. Du har trænet ham godt! 😀 Jeg vil gerne se den til højre på. Den farve har jeg ikke set så ofte før 🙂

 2. Er rimelig misundelig på den i midten.. Syntes sådan en lyserød er super sød og girly. Den vil jeg gerne se! 😀

  1. Mon ikke man kan finde noget lign. her i Danmark, synes i hvert fald jeg har set par stykker fra Maybelline og Loreal i den farve 🙂

  1. Synes faktisk den minder en del om en Chanel Fantastic, som jeg har i forvejen.. må lige lure hvor meget de ligner hinanden 😀

 3. Årh jeg vil meget gerne se Secret først.
  Jeg leder efter en fin lyserød neglelak, men har ikke haft meget held.

  Faktisk var jeg noget skuffet over min første Essie lak – Rock Candy. Den er fin og sart lyserød i flasken, men ikke særlig mættet i farven når den kommer på.

  1. Mon ikke det kan lade sig gøre at finde en 😀

   Rock Candy er heller ikke en creme lak, som er en der dækker godt. Den er en sheer og det vil sige maaange lag før den dækker som i flasken desværre 🙁 Så det er nok noget man skal være indstillet på hvis man køber den. Så håber da du får bedre held med den næste essie lak (hvis du da køber en mere) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.