Make Up Store event!

I dag var jeg en tur i Fields til et lækkert arrangement som Make Up Store afholdte. Her er en lille smule billeder fra det, og resten kan ses på min facebook side ved at trykke lige her. Jeg havde min svigermor med og vi var begge så heldige at vinde hver en præmie, nemlig alt det på øverste billede, som kan ses lidt nærmere på facebook. De nederste lakke købte jeg selv til event pris, nemlig 20% rabat!! Wohoo 🙂

Lige inden vi gik så mødte jeg søde Jo fra JO`S MAKEUP BLOG! Det var super hyggeligt lige at få en snak med hende! Hun var hurtig til at introducere mig for Make Up Store eventmanager/chefen som var der og straks var hun løbet hen for at hente en lille gave til mig, nemlig en mat top coat, som er på nederste billede! Super fedt og blev meget overrasket! Så den vil jeg få prøvet i nærmeste fremtid 😀 Det er første gang jeg har været til sådan en event, men bestemt ikke sidste gang, det var super hyggeligt!

I went to a Make Up Store event today and it was super fun! Definitely not last time I am going to one of these. I won a prize that you can see on the top picture. The rest of the pictures from the event can be seen on my facebook page right here 🙂

12 comments

  1. Er glad for du hyggede dig igår 🙂
    Du får lige lidt insider viden her – Alle Make Up Store neglelakker er opkaldt efter vores ansatte 🙂

      1. Som regl ikke.. de nye farver bliver skabt særligt til de nye look. De nyeste lakker William & Young er feks opkaldt efter 2 herre på vores hovdekontor i Stockholm 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.