Sally Hansen Salon Effects – Blue Ice

Jeg har været så heldig at få tilsendt lidt nyheder fra Sally Hansen, bla. disse Salon Effects, som er neglestrips man ligger på neglen og på lidt under 10-15 min. har man en fuldstændig manicure. Jeg synes de var ret lette at lægge på neglene og måtte faktisk kun lave en enkelt om 😛 Jeg har haft dem på nu siden søndag den 19, dvs. 6 dage, da jeg lovede at teste holdbarheden og hvis i ser nederst, kan i se at der kun er et par negle som der er gået noget af. Tror egentlig sagtens de kunne have holdt lidt bedre, men der var en lille flig der var “løs”, den fik jeg noget hår under da jeg var i bad og skulle have shampoo ud, så det har nok hjulpet det på vej, hvis det ikke var sket tror jeg egentlig de havde set ud som resten af neglene. Glansen ser også ud som var den lige taget ud af pakken, så jeg tror snildt de her altså kan holde 10 dage ved alm. brug. som der loves på pakken. Virkelig et lækkert produkt som er nemt at benytte og ikke mindst er det rigtig neglelak der bliver brugt og det var jeg jo lidt overrasket over da jeg åbnede pakken og kunne lugte, ja rigtig neglelak. Så som de skriver er det altså Real Nail Polish Strips 🙂 De her kan da kun anbefales at købe hvis man gerne vil have en holdbar lak som er nem at påføre virkelig hurtig og uden nogen tørretid. At få det af igen er nemt, man bruger nemlig bare neglelakfjerner som ved en helt almindelig lak 😉 De vil kunne fås hos Matas fra uge 48 og vejl. priser er 89.95 kr.

These are a major hit in USA and now they are finally introduced in Denmark and I have been so lucky to try some 🙂

Product(s) featured was provided by the manufacturer or PR firm for review.

3 comments

  1. Det er nu smart 🙂 jeg synes dog prisen er lidt hamper for én manicure, selvom den holder længe, når nu jeg snildt kan få mine gosh/chanellakker til at holde i 7+ dage. Men mon ikke de kan findes på ebay til billigere penge? Har da i hvert fald set lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.