MAC – Mean & Green

Så fik jeg da endelig taget lidt lak på neglene og ikke mindst taget et billede af det 😀 Jeg kan desværre kun klare det med et billede fra mobilen i den her omgang, må lige få taget et anden når jeg får tid med mit alm. kamera. Men så er der i hvert fald lidt at kigge på 🙂

Den her er en af lakkene fra den næst seneste kollektion fra Mac, nemlig Venomous Villains, den kom for et par mdr. siden. Så den her har været et stykke tid undervejs. Det var søde EvilAngel der gav sig tid til at finde lidt lakke og sende til mig hvor den her bla. var en af dem 🙂 Tjek hendes side ud! Hun laver også sit eget kosmetik EvilShades og er i øvrigt bare super sød!

Nå men videre til lakken. Den dækker nok fint ved et enkelt tykt lag, men vil nu foretrække to lidt tykkere fremfor det. Den har sådan lidt mange farver i sig, når man kigger direkte på den i flasken så ligner det den er rød men hvis man vender den lidt så ligner det mere ala noget grønt/brunligt/mørk orange. Så det er ikke nemt at definere 😛 Skal lige siges det kun er den til venstre som er Mean & Green. Den til højre hedder Formidable!

I øvrigt havde jeg bare helt nøgne negle her under julen pga jeg har været syg 🙁 så har der ikke været meget energi til noget som helst. Så det var meget kedeligt og hvis jeg skuffer nogen så må jeg jo gøre det godt igen næste år 😉

Er julegaver noget i vil høre om? Eller er det lige meget?

Og så her til sidst glædelig bag jul 😀

Finally some nail related huh? 😛

This will have somewhat coverage with one thick coat. But I would prefer 2 thicker coats for the best coverage. The color is so hard to describe because it changes depending on the light on it. Hopefully I can get a better picture with my normal camera at some point, but right now a picture from my phone must be better than nothing 🙂

On another note, if anyone is looking for my Christmas mani I am sorry to disappoint, but I celebrated with naked nails.. after all the sickness I didn’t really have the energy to put on any…. (or actually decide on a color, I think that would have been the hard part :P)

This was sent to me by EvilAngel so sweet of you to take time to pick them up for me! Yay I love them 🙂

Oh and happy holidays to anyone that maybe haven’t read my other post 😛

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.