Merry Christmas :)

Vil bare lige kigge ind og sige glædelig jul til alle jer derude. Håber i er nået frem til dem i skal være sammen med og i får nogen meget dejlige juledage. Jeg er stadig syg desværre, men kan dog efterhånden se en ende på det og skal også ud på landet i morgen og holde jul. Og så håber jeg snart at vende tilbage med lidt nye billeder af lidt lakke. Har efterhånden en god stak jeg skal have prøvet 😀 God jul! <3

Merry christmas! Or whatever you celebrate/dont celebrate. Hope you all have some nice days off 🙂 I am still sick, but I am starting to see the end of it 🙂 Hope to be back in normal mode again soon! Really starting to miss doing something nail related 🙂 Happy holidays <3

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.