Julekalender 6. december: Vind CND neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Bare rolig har ik glemt jer 😛 vi har bare sovet længe i dag 😀 Bag dagens låge gemmer der sig 3 lækre neglelakker fra CND. Sættet består af fra venstre mod højre: farven Inkwell, effekt lakken Sapphire Sparkle og farven Creamy Cameo. Selv har jeg kun prøvet de gamle farver fra CND og det var lige i starten, da jeg begyndte at blogge. To CND lakke var de første jeg købte fordi jeg nærmest kun kendte det mærke 🙂 Man må sige meget har ændret sig siden dengang 😛 Nå men smid en kommentar, like og del osv. 😀 God torsdag derude 🙂
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂

bloglovin

131 comments

  1. Waow, Sapphire Sparkle er en af dem så står øverst på min ønskeseddel, så jeg krydser alt der kan krydses 😀

  2. Jeg kender slet ikke det mærke, så det ville da være dejligt at vinde så man kunne prøve dem! 😀

  3. Ih, så mange skønne forkælelser! 🙂 Glæder mig til at følge din blog! Jeg er med…!
    Mvh. Helene

  4. De ser også lækre ud 🙂 Jeg har aldrig prøvet CND lakker, så det kunne være fedt at prøve.
    Følger på Bloglovin og Facebook og deler selvfølgelig 🙂

  5. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve CDN lakker – har efterhånden hørt en del godt om dem! 🙂