Julekalender 7. december: Vind Yves Rocher neglepleje og topcoat

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

I dag har Yves Rocher været så søde og sponsorere 3 lækre produkter til julekalenderen 🙂 En styrkende neglecreme som giver stærkere og mere modstandsdygtige negle. En hurtigtørrende toplak som med en enkel dråbe på lakken, spreder sig over lakken og ekspres tørrer det og en reparerende håndcreme mod kulde som er beriget med shea, perfekt til de vinterplagede hænder 🙂 Altså en perfekt pakke til vinteren!Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvis disse benyttes vil en procentdel af et evt. salg gå til indkøb af produkter til fremvisning på denne blog.

bloglovin

138 comments

 1. En lækker sag igen igen – neglebåndspleje er et must for understøttelse af det øvrige.

 2. Det vil jeg suuper gerne vinde, jeg har simpelthen så skrøbelige negle, de flækker og gør ved, jeg prøver og styrke dem med alt muligt, men det hjælper ikke… Jeg vil gerne prøve det her, for at se om dét kan hjælpe…håber!

 3. ••*´¨`*•.☆• Har tjekket alle 3 links ud og deltager meget gerne i din fine Give Away ••*´¨`*•.☆•

 4. Den håndcreme kunne jeg rigtig godt tænke mig at få fingre i. 🙂 Og selvfølgelig også de to andre lækre ting.

 5. Den vil jeg virkelig også gerne vinde.
  Har vinterhænder og -negle og er rigtig plaget af onde sprækker – for første gang i mit liv!
  Måske det skyldes de mange gange håndvask pga. min lille nye hundehvalp 😉

 6. Efter så mange år som neglebider, flækker mine negle konstant.. Har prøvet diverse ting, ville være skønt at se om dette kunne klare det!
  Ih, hvor jeg krydser alt hvad der kan krydses!

 7. Ej altså jeg ELSKER din julekalender og jeg ville ønske jeg var så heldig og vinde det hele, hahahah, men jeg kan også godt nøjes med bare at vinde en enkelt for det er umuligt at sige nogen af dem er dårlige!!

 8. ÅRH!!!
  Lækkert!
  Krydser fingre – som ville se meget pænere ud med neglelak på! 🙂