e.l.f. – Matte Finisher

e.l.f.’s matte overlak er et virkelig godt alternativ til den lidt dyrere fra Essie – Matte About You. Den gør jobbet med at lave lakken mat, dog holder den ikke så godt. Efter en dag med at skrive på keyboard så var der mange steder den var røget af. Men flot er det jo 🙂 Jeg skal nok lave et indlæg til hver af de farver jeg har brugt her, synes bare jeg ville lave et samlet indlæg med dem hvor de havde den matte overlak på.

Teal Blue

Purple Glitter

Copper

Purple Dream

So here is some of the newest additions to the e.l.f. polish family. I will make a post with all of these individually but thought I would start with just showing them all with elfs matte topcoat, since they finally had it on stock when I ordered all of these. Its a good alternative to the Essie – Matte About You topcoat but this one tends to simply fall off in.. hm peels? if thats what its called. Well it does the job but I dont think I would choose this over Essies.

14 comments

 1. Sjovt at du laver et indlæg om den overlak nu, for jeg går nemlig selv og overvejer den, men ville godt høre lidt mere om den først. Når nu den ikke holder så godt, vil du så anbefale at man bruger lidt ekstra på Essies? 🙂

  1. Tja den gir nok også en lidt anderledes finish en Essies, jeg kan i hvert fald bedst li den fremfor den her 🙂 Det må vist være lidt hvad man er til. Men du kan jo starte ud med den her, den koster jo ikke alverden ;D

 2. My favourite is Copper, I love the gold shimmer in it :3
  The Matte finisher is more satin imo, maybe the Catrice or Essence one would do you better ^^ ♥

  1. Yeah I think that to, but I really like this one despite it 😀 I have the essie one as well, so that will probably do the job 🙂

 3. Jeg har nogle gange gjort det at jeg har puttet en alm. Topcoat der holder bedre, under den matte. Så synes jeg ikke det går i stykker helt så hurtigt som ellers.
  Og så synes jeg desværre St den matte effekt fader efter en dags tid, det er let ærgeligt hvis man har brugt den til nailart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.