e.l.f. – Teal Blue

Jeg tror vi lige starter ud med at flashe denne her, nu der er kommet lidt forår i luften ;D Og det er jo noget med at grønt er godt for øjnene 😉 Og så synes jeg også bare den her farve er så fantatisk flot. Og som i kan se er den er lige lidt gennemsigtig ved 1 lag, men det er også et tyndt lag, så tror snildt det kunne blive ved det, hvis man puttede et lidt tykkere på.

Tænkte faktisk da jeg læste navnet at det på ingen måde passede på farven, da den jo er grøn. Så jeg måtte lige ty til google og hvis man kigger på wikipedia så er ordet Teal defineret som en medium blå-grøn farve. Så surprise surprise, teal blue er faktisk grønlig, omend det ikke ligger i navnet. Den så nu også helt plastisk fanstatisk ud med mat overlak på 😀

So starting out with this gorgeous color from the polishes I showed you yesterday with the matte top coat on.
I thought the name was somewhat inappropriate for this color, because it had blue in it. So had to google and Teal Blue is actually a medium blue-green color. Much to my surprise, although I think just Teal would be more fitting 🙂

7 comments

    1. Det er en af de nye fra elf nemlig, de er kun et par uger gamle vist, eller måske en måned efterhånden 😛

      Ehm okay, jeg vil da lige kigge på det hvis jeg får tid 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.