GOSH Goodiebag Giveaway!

Som jeg nævnte forleden så har jeg altså endnu en super lækker giveaway til jer 🙂 For et stykke tid siden var jeg til et lille hyggeligt event med GOSH og i den forbindelse fik jeg en goodiebag, den har jeg vist jer lidt fra, i form af lakkerne, som også er en del af deres efterårsnyheder. De fem lakker kan i se lige ved at klikke her eller på link i teksten nedenunder 🙂 Nå men efterfølgende fik jeg så muligheden for at kunne give en af jer skønne læsere en goodiebag også… wohoo! 😀 Så håber meget i vil være med! Altså een heldig kartoffel, kan vinde alt det i ser på billedet herunder 🙂 Men bare lige for at i ikke skal gætte jer til hvad det hele er, så får i da lige hele listen 😀

1 fin sort makeuppung med palietter
1 fin pink nøgleringspung
1 notesbog med spejl
1 fin sort makeuppung
1 smart krog til taske
2 GOSH CC Cream Illuminating Foundation (03 sand & 04 Natural)
5 GOSH neglelakker (Mysterious Mauve, Denim Delight, Kind of Pink, Frosted Silver & Frosted Gold)
2 GOSH BB Powder (02 & 04)
1 GOSH Darling Lashes Mascara
1 GOSH Waterproof Volume Mascara
4 GOSH Smokey Eye Liner (Smokey Purple, Smokey Black, Smokey Blue & Smokey Brown)
3 GOSH Velvet Touch Lip Liner (Antique Rose, Cardinal Red og Flirty Orange)
1 superflot glitter keyhanger

GOSH Goodiebag Giveaway rijaH

GOSH Goodiebag Giveaway rijaHHvis du kunne tænke dig at vinde denne fantastiske goodiebag så deltager du via Rafflecopter formularen i bunden. Husk jo mere du udfylder, jo størrer er chancen for at du vinder 🙂 Hvis du har addblock eller lign. skal det disables før den kan ses. Håber meget du vil deltage 🙂 Tusind tak til GOSH/9PR for have sponsoreret goodiebag’en <3

Vinderen trækkes den 1 oktober 🙂

a Rafflecopter giveaway

136 comments

 1. nøøøøj, den ville være lækker at vinde!!!
  er dog ikke sikker på at jeg har gjort det rigtigt mht. bloglovin adresse – og fik trykket på done knappen før jeg fik skrevet navn og mail :s

 2. Jeg deltager da selvfølgelig i din awesome give-away! Krydser fingre, men kun på den ene hånd, for hvis man gør det på begge, så bringer det uheld! Ps hold nu op hvor er det nogle lækre lakker!!

 3. Uhhh, jeg er helt sikkert med:) Er lidt i tvivl om jeg har fået udfyldt helt rigtigt, men jeg har gjort alt undtagen Twitter:)

  Mvh Rikke

 4. Wow! Alle disse lækkerier 🙂 Har et lille stykke tid haft kig på Smokey Purple, men har endnu ikke haft mod til at prøve 😉

 5. Jeg vinder ellers aldrig noget her hos dig, så jeg håber virkelig at jeg vinder denne gang.

  Hvad med os som ikke har en twitter profil, bloglovin profil og instagram profil? Det er nok derfor at jeg aldrig vinder noget her hos dig, men jeg vil deltage alligevel.

  Det er en lækker giveaway!

 6. Ahhhh max lækker give away! 😀 Det er så fedt der altid er noget man kan bruge! 😀 *håber på at vinde* :i

 7. Åh der var mange lækre ting i blandt. Jeg vil gerne prøve frosted lakkerne. En ny make-up pung ville hele ikke være af vejen. Har efterhånden fået proppet for mange ting i den anden, så det er småt med plads, og hvis ikke alt ligger rigtigt, kan den ikke lukkes. En keychain mangler jeg faktisk også til de nøgler jeg lige har fået på skolen i sidste uge.

  Og i øvrigt dejligt med så mange give aways 🙂

  kh
  Simone

 8. det er da nok liiiige den lækreste give away oppe at køre :O) Er SÅ vild med den sorte glimmerpung!!! Den ligger der og skriger på at komme i mine hænder :Op Jeg krydser alt hvad jeg kan…

 9. Lækre ting i din Giveaway! Det ville være en skøn ting at vinde!! 🙂
  Dejlig blog også!

  Patricia

 10. Uh, det ville klæde min make-up hylde med nogle nye gode produkter. Jeg tror også, det er på tide at skifte det 2-3 årig gamle make-up ud!

 11. Thanks for keeping me update with new trends of nail colours /) . I simple love your blog .. Crossing figures dor giveaway 🙂

 12. Mega fed konkurrence – håber jeg vinder, har hvertfald deltaget i meget, og jeg EEEELSKER GOSH-produkter!!!!

 13. Lækre ting:) Vil rigtig gerne vinde:)
  Træls med alt det dér Fcabook-instagram-twitter-like-halløj, når man nu har fravalgt de ting i sit liv, men bare gerne vil læse en fed blog….og deltage i en lækker-lækker give-away:) Jeg skrev sønnikkes navn på, selvom det er lidt snyd, men ellers kunne jeg jo ligesom ikke komme videre, end til at indtaste min mail i rafflecopteren…..Håber mega at vinde….Også bare lige for at se om det kan lade sig gøre uden de sociale mediers indblanden;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.