Nilens Jord efterårsnyheder

Så er der lidt efterårsnyheder fra Nilens Jord. Der er to nye farver, Dusty Petrol og Dusty Purple. Begge lakker er ude i butikkerne nu og prisen er som altid 99,95 kr vejl. udsalgspris 🙂 Farverne er jo i den grad efterårsfarver og rammer plet med mit humør lige for tiden. Lidt støvet og grønt og lilla 😛 Synes i øvrigt at Dusty Purple minder en lille smule om Chanel’s Paradoxal, dog overhovedet ikke i nærheden af at være en dupe, det må være det lilla der gør det 🙂 Hvad synes i om dem? Er det gode efterårsfarver? 😀

Begge dækker i øvrigt rigtig fint ved 2 lag, som de også er vist med her 🙂

Nilens Jord Dusty Petrol

Nilens Jord Dusty Purple

anmeldelse

9 comments

 1. Det er nogle skønne farver, til det her lidt mørke og triste efterårsvejr,
  er især vild med den lilla og er som regel også altid lilla, i alle afskygninger jeg vender tilbage til 🙂

 2. Hvornår og i hvilke butikker kan de nye farver købes?
  Jeg er særligt interesseret i Dusty Purple, som jeg synes er super flot og i tråd med Nilens Jord Sapphire, som jeg har købt gennem jeres shop 🙂

  1. Hej Anne
   Jeg må nok desværre skuffe dig med de har været ude i flere år, da det her indlæg er et par år gammelt. Men det kan jo være du er heldig at finde dem på en webshop som stadig har dem 🙂 Andet kan jeg nok ikke henvise dig til desværre. Eller evt. prøv trendsales. Mine de her to er solgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.