Water marbling – uden water!

Så den her tutorial på youtube og tænkte det måtte jeg da prøve, især fordi jeg aldrig har haft modet(eller lyst til at lege med vand+neglelak) til at springe ud i en rigtig water marbling. Så resultatet er jeg egentlig ret tilfreds med i forhold til hvad det skal ligne samt det er første gang 🙂

Allerede efter jeg havde lavet den her nedenunder havde jeg lært at kun tage en enkelt negl af gangen, efter som neglelak jo bekendt tørrer og derfor bliver det lidt hårdere at trække min tandstik igennem og derfor bliver kanten mere hård. Men det er ihvert fald meget let at lave og det er helt klart noget mere overskueligt end at skulle sidde med vand osv. Den kombi jeg er mest tilfreds med er nok midt- og ring fingeren. Jeg synes det ser ret sejt ud 😀 Er det noget i turde kaste jer ud i? 😀

Saw this tutorial on youtube and had to try it  😀 Its so easy! And no mess with water at all 😀

19 comments

 1. Hey Maria.
  Det ser fedt ud,især den på din langefinger.
  On another note: Hvordan fik du fat i Steel, for jeg kunne da virkelig godt tænke mig at få fat i Blue Rebel, Coco Blue og Blue Boy!!! Og hvis nogen lige skal se de skønheder, kan de smutte over til Polish Insomniac og savle lidt:

  http://www.polishinsomniac.net/2011/08/limited-edition-chanel-polishes-for-fno.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FsKsEf+%28polish+insomniac%29

  1. Tak skal du ha 😀
   Jamen jeg søgte efter den på ebay og så fandt jeg den som nu havde den mest rimelige pris og stadig sendte til DK, så der er desværre ikke så mange tips jeg kan give dig videre der. 🙁
   Ja de er sgu flotte! Det er første gang jeg har set dem i dag og er virkelig fristet 😛

 2. YAY! Tusind tak for at gøre design valg let for mig! Skal så meget lave dette i dag, det ser virkelig nemt ud!
  Hvad har du brugt til at lave de hvide striber med?

  1. Jamen selv tak 😛 Jeg brugte faktisk bare enden af en af de her rosenpinde men en meget tynd dotting tool eller tandstik ka du også bruge 🙂

 3. Jeg kunne godt finde på at prøve det, elsker jo at eksperimentere med lak 😀

  Det minder mig faktisk lidt om dengang jeg lavede mønster i Café Latten da jeg arbejde i café 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.