Favoritter / mest brugte produkter

Nu lavede jeg jo forleden en top 10 af de produkter jeg bruger, men det var jo mere overall til både ansigt og den slags. Så synes at i skulle se det jeg hiver frem til mine negle, når det er kun dem der gælder.

1. Til negle længden
De fleste kender jo nok den her lille sag og den er altså mit must have. Jeg har også de to andre negleklippere, men de er mere til de neglerødder som jeg nu ikke skulle kunne få has på med den her 😉 Jeg klipper jo jævnligt mine negle ned og der er den her altså at foretrække, fremfor en alm. neglesaks. Ikke mindst fordi jeg klipper dem ned når jeg har neglelak på, så er det nemmere at se formen, hvert fald for mig, fremfor når de er uden lak på. Plus hvis man gør det med en saks bliver det hakket og her kan man nogen gange klippe ad bare en enkelt omgang. Her ses de helt nyklippede facebook.com/rijaH.dk

2. Til hænder og fingre
Jeg er næsten ligeglad med hvilken creme jeg bruger til hænderne faktisk, den skal bare ikke være overparfumeret, da jeg får let udslæt så. Den her har også olie i og det synes jeg er et plus da jeg så ikke også behøver at bruge negleolie, men får det fikset samtidig med håndcremen. Den i øvrigt købt i Lidl 🙂 Jeg har en 3-4 håndcremer jeg skifter i mellem, så jeg er ikke så kræsen og holder mig til et mærke her.

3. Til negle rødderne
Der bruger jeg den her fikse sag som jeg har købt da jeg var til Make Up Store event. Det er faktisk lip balm, men den kan bruges sådan ret overall til at give fugt og pleje og virker helt super på neglerødderne. Jeg har jo også min Ole H. Fresh lips, til læberne 😉 Du kan købe den online på Make Up Store’s hjemmeside her eller i butikkerne, hvis det er noget som frister 🙂

Favorit neglelakken for tiden er den her 😀 Er bare så vild med farven! Har lavet indlæg med den her.

Det er faktisk hvad jeg bruger 🙂 Har før i tiden brugt min glas neglefil fra Essie, men da jeg klipper mine negle ofte så har jeg ikke rigtig brug for at file dem mere. Ellers så vasker jeg ofte hænder for at holde dem rene, hvor jeg så tager håndcreme på umiddelbart efter. Hvad bruger i derude? Har i nogen gode tips? 🙂

Showed my top 10 most used products recently, now these are my top 3 most used for the nails only!

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.