Cult Nails – Living Water

Den sidste Cult jeg har til jer, i hvert fald i denne her omgang, kommer jo nok til at bestille nogen af de nye på et tidspunkt 😉 Den lægges rigtig fint på ved et enkelt lag. Den er bare super flot, elsker jo de her mørke lakke med en dybde af en eller anden art i, om det så er glimmer eller andet. Beklager dog at billedet ikke er helt skarpt på de nederste negle, det er svært at fokusere på det hele jo 😛 I øvrigt er 1 lag helt fint!

Regner med at jeg er tilbage i normalt blogge tempo i den her uge, har været lidt off de sidste par dage. Det er måske ikke noget i har bemærket, men det har jeg altså, mangler også at svare på både kommentarer og mails, sorry!! Grunden er at jeg har været på job og være lidt små syg samtidig så energien har ikke været overvældende 🙁

The last of the Cult Nails polishes this time around, I am sure I will get more in the future! They are fine!!

Cult Nails – Living Water

7 comments

  1. Den er flot, jeg er allerede slået over i stort set udelukkende at have mørke negle fordi jeg mentalt er nået til efterår (tak for det dårlige vejr), så jeg bifalder de fleste mørke lakke 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.