e.l.f. konkurrence!

Jeg er meget glad for at kunne præsentere en ny konkurrence for jer! I samarbejde med e.l.f. Danmark og søde Emilie har jeg fået muligheden for at udlove en sommerpakke med 3 neglelakke i og en mat toplak.

Det eneste du skal gøre er at suse hen på The Beauty Diary of Denmark og trykke “Like/Synes godt om” og derefter suse her tilbage og smide en kommentar med dit navn, som du har liket med. Det er e.l.f.’s nye side her i Danmark som jævnligt bliver opdateret med nyheder, events og konkurrencer, så det er helt sikkert en side der er værd at følge med på hvis man godt kan li e.l.f. produkterne.

Hvis du mod forventning ikke skulle kende til mærket kan du læse mere om det på deres hjemmeside eyeslipsface.dk. Her kan du også købe alle deres produkter direkte fra siden 🙂

Jeg trækker en vinder på fredag den 17 juni kl.20. 🙂 Du skal være bosat i Danmark eller have en adresse i Danmark som præmien kan sendes til. Jeg håber meget i vil være med og samtidig støtte op om e.l.f her i Danmark 🙂

Held og lykke!

Hvis i har lyst må i selvfølgelig også meget gerne like min facebook side 😉 rijaH.dk

75 comments

 1. Lækkert, lækkert, lækkert.. Vil jeg virkelig gerne vinde :o) Elsker nye lakke fortiden, og har ikke nogen fra Elf endnu, så kunne være fedt at vinde. Jeg har trykket “synes godt om” med navnet Mette Mortensen. Og følger i forvejen din side på facebook 🙂

 2. Så er der “liket” med Rikke Gaardsted Nielsen :o)

 3. Uh jeg elsker ELFs neglelakker 😀 Og de tre farver der ville se så godt ud på mine fingre.. 😛

  Jeg har liket med navnet Phie Buechek..

 4. Jeg har trykket “like” (very much) til siden og med mit navn Helle Ungermann

 5. Det er nogle gode lakke – jeg har da selvfølgelig trykket “like” og det er med Pernille Kjær Pedersen

 6. *like’d* Caroline Egestad Wegener. Har faktisk lige købt matte finisher..men er sikker på at jeg vil misbruge den fuldstændig henover sommeren, så en ekstra ville være cool!

 7. Fedt! Jeg havde allerede liket deres engelske side faktisk.

  Men anyways, jeg hedder Onkel Morfar derinde (yes, corny!)

 8. Jamen den mulighed siger jeg bestemt ikke nej tak til 🙂

  Jeg har liket med navnet: Pernille Litzy Rasmussen

  Og liker jo allerede din side :0)

 9. Har “liked” med navnet “Denise Pedersen” 🙂 Nu krydser jeg bare alt jeg ejer, og håber på, at det er mig der vinder 😉

  Hilsen Denise 😉

 10. Elsker Elf 😀
  Vidste ikke de havde en dansk hjemmeside? 😛 Må lige tjekke den ud.
  Jeg har “liket” med navnet: Sarah Cramer Israelsen.

  / S.

 11. Jeg har også liket med navnet: Rikke Meisner Andersen

  ps. det kan da ikke være torsdag d. 17. da d. 17. er en fredag, jeg er forvirret 😀

  1. Ups! Haha jeg må ha koget igår 😛 Det er selvfølgelig torsdag den 16. Men nu har folk set datoen så vi lader den kører til om fredagen 😉

 12. Har liket med navnet Rima Dabdoub. Håber jeg er den heldige. 😛 er glad for at du har sat en konkurrence i gang. 😀

 13. Ej hvor en skøn konkurrence, det ville være perfekte lakker at vinde her til sommer! 🙂
  Jeg har liket som “Line Undskyld Nielsen” 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 14. Må man godt sende dig en mail, hvis man ikke vil oplyse sit efternavn i kommentaren?

 15. Flotte flotte lakker 🙂 Jeg har liket med navnet Camilla Mondrup Andreassen

 16. Dejlig konkurrence, man kan jo altid bruge et par lakke mere, og dem her har jeg ikke før prøvet 🙂

  Jeg liker med min Glimmer Glam side :9

 17. Jeg har “liket” med navnet Sandra Lea Ludvigsen 🙂
  Lækker konkurrence forresten!!