Essie – Smooth Sailing & Braziliant

Så er der lidt Essie neglelakke til jer! Efter at have rådspurgt mig på twitter så har jeg delt den nye Essie kollektion op i 3 indlæg. Med ja, you guessed it, 2 neglelakke i hver ;D Så lad os starte med de to jeg havde set mest frem til.

Først så har vi Smooth Sailing. Dækningen er fin ved de 2 lag. Jeg kan ikke rigtig gennemskue om det var pga. varmen igår eller om den virkelig bare var enormt klumpet at have med at gøre, men den var i hvert fald ikke så nem igen at lægge på. Jeg gætter(og håber) på det var varmen, fordi jeg havde godt nok meget besvær med dem alle. Den har det shimmer i som man også kan finde i en del af Depends lakke. Og synes faktisk den er rigtig flot den her og den kommer helt sikkert på igen mange gange!

Så har vi den lækre Braziliant som hele kollektionen er opkaldt efter. Den havde jeg desværre også besvær med som skrevet ovenover, men det var ikke så slemt igen. Nå men den har et fedt sådan nærmest lyserødt skær og når man drejer den kan det ses bedst. Det kan dog anes en lille smule igennem flasken øverst. Den dækker fint ved det første lag, så det er absolut en neglelak jeg er ganske tilfreds med at have fået fingrene i 🙂

So I got my hand on these babies and I am glad I did 😀 It’s such a beautiful collection! Are you getting any of them? 🙂

Essie – Smooth Sailing & Braziliant

24 comments

 1. Omg, en orange der dækker ved et lag! Musthave ;D Og den blå er min absolutte favorit fra den her kollektion, den skal jeg også ha’ fat i 🙂

 2. Birdie.

  Jeg synes begge farver er super flotte..Men mit valg ville være det sikre, så Braziliant, den kan jeg sagtens finde på at købe..;-)

 3. Minder Brazilliant ikke meget om Dior Aloha eller er det bare mig?

  Og noget helt andet, kan du anbefale en neglelakfortynder? Skal nemlig til at bruge en, men ved ikke hvilket mærke jeg skal købe.

  Ps. Har tilføjet dig på min blogroll (nailsandcolors.wordpress.com) håber at du også vil sætte mig på din 🙂

   1. Aloha er jo ikke til at opdrive/alt for dyr og jeg kunne godt fristes til at købe en der ligner, så tak for det!! <3

    Jeg har læst mig frem til at den fra OPI skulle være rigtig god og der er 60 ml. i den til 8-9 på ebay, prøver mig med den i første omgang, men tak for tippet alligevel.

    <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.