Essie – Meet me at sunset & Super Bossa Nova

Next up! Meet me at sunset er en flot orange/rød creme farve. Den dækker fint ved et enkelt lag som det kan ses her. Den er flot, men lidt kedelig og set en million gange før, så den er nok den mindst spændende i denne her kollektion. Og ja måske godt en jeg godt kunne have ladet være med at købe, men nu ville jeg have dem alle 😉

Så har vi Super Bossa Nova som var den der aller først fangede mig da jeg så billederne af kollektionen tilbage i marts. Ja jeg har nok et eller andet med pink, men har alle piger ik det? 😛 Den dækker også rigtigt fint ved et enkelt lag, men kan meget bedre lide farven når den har fået et lag mere. Den får vel en slags dybde.. Eller noget 😛 Men jeg tror nu godt i kan se forskellen fra pegefinger til lillefinger ik?

Og lige et billede i solskin, synes den ser ret anderledes ud og meget svært at fange hvor flot den egentlig er IRL. Denne her har også et meget diskret shimmer i den som jeg synes er så flot 🙂

Next up is these two! I dont think Meet me at sunset is anything special, a orange/red creme, seen that before many times 😛 But Super Bossa Nova is so pretty! And was the first that caught my eye back in march when I saw the first pictures of the collection. So are you tempted? 😀

Husk e.l.f. konkurrencen 🙂

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.