Essie – Absolutely Shore & Too Too hot

Så runder vi af med de sidste to i Braziliant kollektionen. Først har vi Absolutely Shore som er en fin delikat cremet mintgrøn farve. Den dækker godt ved de 2 lag. Jeg må nok indrømme at den her ikke rigtig gør noget for mig. Synes da den er flot men meh.. Det er bare ik rigtig en sommerfarve for mig. Hvad synes i?

Så er der endnu en rød farve i Essie’s kæmpe store sortiment af røde farver. Den her er absolut ikke nogen ny farve. Gad vide om de selv kunne kende forskel på dem hvis de blev linet op ved siden af hinanden? 😛 Den dækker  godt med et enkelt lag og er som i kan se fin postkasserød. Den kan måske godt se lidt lyserød ud når man ser den i flasken, ikke at den har et skær men den har det bare sådan lidt i sig. Men som i kan se her er det ikke fordi det går igen når man får den på. Tror vist ikke der er så så meget mere og sige om den 😉

Men bottom line, på hele kollektionen må være, meget fine farver og der er lidt hit og misses, men er da helt bestemt tilfreds med købet. Som i øvrigt var via eBay og kostede mig $53 eller 270 danske kroner. Det vil sige ca. 45 kr. per neglelak. 168 for lakkene og 112 for fragten. Det kan man jo ikke sige er galt overhovedet når man tænker på hvad de koster herhjemme, nå ja og så er de heller ikke kommet her endnu.. Hvis de overhovedet kommer, det er jeg faktisk ik klar over.. Men sælgeren kan findes her 🙂

So these last 2.. Dont really have much to say.. A minty green is not really a summer color for me.. And then another red from Essie. Not such a big surprise there 😛 But overall I am satisfied with the collection 🙂

Essie – Absolutely Shore & Too Too hot

17 comments

 1. Absolutely shore er rigtig flot, men vil nok være bedst til lidt mørkere hudtoner. Giver det mening?

  Der er rigtig mange af mine lakker som ikke klær mig pga. min hudfarve 🙂 hehe

  1. Yep det gør der, men du ska bare kontakte hende før du byder eller køber noget fra hende, så hun kan regne fragtprisen ud 🙂

 2. Minder Absolutely Shore ikke meget om Mint Candy Apple?

  Tusind tak for fremvisningen af kollektionen. Takket være dig har jeg fundet de tre jeg skal eje (Super Bossa Nova, Smooth Sailing og Braziliant)
  🙂

  1. Jo det kunne man nok umiddelbart mene. Men Mint Candy apple er meget mere grøn i det end Absolutely Shore. Men jeg kan godt lave en sammenligning af dem hvis du vil se dem nærmere? 😀 Og det var så lidt, siger undskyld til pengepungen så 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.