Blogroll

Yderst ikke-opfindsom titel, I know… men ja det indikerer jo lidt hvad det går ud på, så lad os da springe ud i det 🙂 Der er kommet mange nye blogge derude og jeg er da altid klar til at smide flere links på mine blogroll og hvis det oven i købet er en negleblog så er det jo rigtig fedt, men alle er velkomne! 😀

Så hvis nogen har lyst til at komme på så skriv en kommentar, eneste krav jeg har, er et link retur til mig 🙂

Billedet har ikke rigtig noget at gøre med det her indlæg, men synes ikke der skulle være kun tekst 😉 Det er i øvrigt det billede som jeg bruger på bloggens facebook side for tiden da jeg synes det er så fint 😀 Det er et billede jeg tog engang da jeg skulle sammenligning Nubar Prisms med China Glaze’s OMG farver. Det kan du se/læse lige her.

You wanna swap links? Write a comment below, only thing I want from you is a link back 😉

Husk e.l.f. konkurrencen 🙂

36 comments

  1. Du er allerede på min, og jeg ville da føle mig vildt beæret over, at komme på din, så hvis du har tid til det, ville det være fantastisk hvis du ville kigge forbi http://fashionphileme.blogspot.com/ og tilføjge mig, hvis du finder den interessant 🙂

    The Fashionphile

    -http://fashionphileme.blogspot.com/

  2. Pingback: Blogroll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.