Holografiske sølv lakke – sammenligning

Jeg har sammenlignet lidt af de forskellige sølv holografiske lakker som jeg nu engang har, tænkte det kunne være meget sjovt og se hvor stor forskellen egentlig er på dem. For den er stor 🙂 Der er 3 lag af farven, på hver af dem. Klik endelig på billedet for at se det stort. Hvilken synes i er den flotteste? Jeg er selv ret stor fan af FNUG’s, men GOSH’erne er nu også rimelig pæne 😉 Jeg blev ret overrasket over hvor lidt holo der til gengæld er i China Glaze OMG eftersom den er fra en ren holo kollektion og en af de mere sjældne lakker efterhånde, netop pga. dens holografiske skær. Men altså den er jo pæn alligevel.. Det er de alle sammen! 😀 Er i hoppet med på holo bølgen også? Jeg bliver i hvert fald ikke træt af den foreløbig 🙂

Husk nu Wella konkurrencen. Den slutter engang i aften, så hvis i ikke har deltaget så gør det her. 🙂

bloglovin

11 comments

    1. Nej den er desværre udgået, grunden til jeg har den med er fordi der er mange der mener den nye de har lavet er meget anderledes.. Og der er jeg til dels enig. Den nye dækker bedre med færre lag, men det holografisk er ikke lige så godt. Men alt efter hvordan lyset falder kan den nye også være ligeså holografisk, du kan evt. kigge det indlæg jeg har lavet om den her http://rijah.dk/2012/08/gosh-holographic-vs-holographic-hero 🙂

  1. Ser ud til at Gosh Holographic og Nfu Oh er komplette dupes hvis jeg ikke tager meget fejl.

    Var så heldig at få Gosh Holographic på færgen til Danmark og den dukker stadig op på deres hylder engang imellem 🙂

  2. Så fik jeg endelig købt Gosh Holographic Hero og var super glad, da jeg kørte hjem med den. Nu har jeg fået den på…men glæden er dog forsvundet lidt. Den er ikke så holografisk, som jeg havde forventet… Dog er jeg imponeret over, hvor hurtig den er overflade tør 🙂 så som billig alternativ til FNUG og Nfu Oh, så vil jeg gerne anbefale den. Jeg har ikke overlak på, for jeg mener at have læst, at det vil ødelægge holo effekten. Er det rigtigt?

    1. Altså lige når du har fået smidt en topcoat på så vil det virke til at effekten er væk, men når den er helt gennemtør så synes jeg den kommer igen 🙂 I hvert fald med dem jeg bruger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.