Ladies Night @ Starklint PR

Igår aftes var jeg ude af babyboblen til en hyggelig aften hos Starklint PR. Der var disket op med lidt lækkert drikkelse og ikke mindst godt til ganen 🙂 Jeg havde desværre ikke mit kamera med, så det blev kun til et par billeder på iphone. Men mon ikke der er at finde et par billeder eller to i blogland i dag og ikke mindst er der en hel masse på Starklint’s egen facebook side, lige her. Fik mødt en masse andre bloggere som jeg har læst med hos i en del år efterhånden. Så det var jo super fedt, at nærmest møde en slags gamle venner og mon ikke der er billeder at finde hos Guapizimo, Malsen, June, Betina, Jasmina, Sidsel, Didda, Lullumut, Simone og Emilie, hvis ikke allerede, så kommer de jo nok 😉 Sagde også lige hurtigt hej til Lisbeth fra It’s Fashion Baby og Guld.log 😀 Ikke mindst så var de to søde makeuppere Johanne og Malene der jo også 😀 Dejlig aften i dejlig selskab, hvor tiden gik alt for hurtigt! Let’s do it again soon 🙂

Der bliver vist hårtrends – Johanne forklarer makeuppen
Lækker goodiebag 😀 – Baby leodragt fra Marmar(tror jeg det hed)

bloglovin

4 comments

  1. Hyggeligt at få hilst på dig og jeg kan godt forstå hvis det var rart at komme ud af babyboblen….jeg nyder at komme ud af børneboblen engang imellem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.