Julekalender 23. december: Vind 5 Sally H. Gem Crush neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Den næstsidste kalenderlåge for i år gemmer på disse 5 herlige neglelakker fra Sally Hansen Gem Crush serie. Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af disse neglelakker, men jeg ved at de er totalt smukke. Så hvem end der løber afsted med disse, kan godt glæde sig 😀 Håber endnu engang i vil være med og dele 😀 Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂bloglovin

138 comments

 1. Du milde lillejuleaftensdag – Det der jo intet mindre end wauw wauw – Jeg ville juble, kunne min negle smykkes med de smukke lakker. I stedet for at synge en rose så jeg skyde …. – Ja, så ville jeg på samme strofe synge: Se hver en farve glimte, smuk træder i karakter. … …

 2. De er så smukke de lakker!! De ville være en skøn bonus julegave 🙂

 3. God jul – så er det lige om hjørnet – glædelig 3. søndag i advent…

  Og håber da virkelig jeg vinder disse – de er super flotte.

 4. Eeeeej hvor lækkert… Jeg er med 🙂

  Har selv en af dem og den er ihvertfald fantastisk.

 5. Åh, de er smukke! Man kan aldrig få for mange glimmerlakker. 🙂 Rigtig glædelig jul, og tak for en fantastisk blog, som jeg altid læser, men ikke altid kommenterer på.

 6. Jeg har ønsket mig disse neglelakker lige siden de kom ud! 🙂 Jeg håber sådan at jeg er den heldige vinder. Det ville gøre den her jul perfekt.

 7. Jeg har stået og kælet de her flasker hver gang jeg har set dem, indtil husbond har kaldt mig væk fr adem igen.

 8. De er så smukke disse lakker – jeg har en enkelt, og jeg ønsker mig helt klart dem alle. Rigtig glædelig jul til dig 🙂

 9. åhh har længe ønsket mig disse lakker så krydser ekstra meget fingre for at du fisker mit navn af hatten her! god jul!:-)

 10. Jeg er rigtig stor fan af Sally Hansen Gem Crush 🙂 og mangler et par af disse for at have hele kollektionen 🙂

 11. Er BIG time forelsket i dé lakker.
  ❤ l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] ❤ (◡‿◡✿)

 12. Hold op Maria, du har overgået dig selv!! Det her er jo en kalendergave af den anden verden *bliver helt ekstatisk ved tanken om hvad der mon er bag lågen imorgen*

 13. Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Sally Hansens neglelakker, og jeg siger fornøjelse, for det var det virkelig.
  Jeg ville elsker at eje de fem neglelakker du udlodder.
  Jeg følger på bloglovin og har liket indlægget 🙂

 14. Det her er nok den allersmukkeste af alle de præmier, der har været kamp om…

  Håber jeg vinder kampen :o)

  Rigtig glædelig jul til alle!

 15. De her kunne jeg vildt godt tænke mig, men har aldrig fået købt dem. Kunne da være rart at vinde dem. 😉

 16. Nøjh, dem gad jeg så gerne vinde… Har lige set din dejlige blog og nyder dine spots. Pyh – har sørme travlt nu. Vil jo være lidt fjollet at glippe den dejlige konkurrence.