Glitter fra Ciaté Fairground kollektion

Nu fik jeg godt nok lovet jer at de her kom i løbet af sidste weekend, men der holdte jeg jo fri, så det blev i dag i stedet 🙂 De tre jeg har fået fra kollektionen, er Rollercoaster (blå), Carousel (guld) og Funhouse (pinke). Jeg har besluttet at vise alle tre med de lag hvor de dækker bedst, og i alle lakkernes tiilfælde er det med 3-4 lag, alt efter hvor godt man kan få glitteret til at fordele sig. Man kan jo selvfølgelig sidde med en tandstik og rykke lidt rundt på det, men det gider jeg ikke, længe leve dovenskaben! 😛 I aften så kommer der nogen venner på besøg. Vi skal se Champions League finalen, ikke med de rigtige finalister hvis du spørg mig, og så skal vi nok også lige lure den Kessler kamp.. Krydser i hvert fald fingre for at han vinder! Håber i får en dejlig lørdag derude 😀

Ciaté Fairground

anmeldelse

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.