Chanel Azuré og Bel-Argus

SÅ ER DE HER! I har nok luret på både instagram og facebook at Chanels sommer lakker Azuré og Bel-Argus endelig er landet i butikkerne! Eller i hvert fald hos Magasin og Esthetique. Det er de eneste confirmed steder indtil videre! 🙂 Jeg fik sendt min trofaste Chanel pusher afsted til Magasin, da jeg så det første danske billede af dem på instagram 🙂 Jeg havde egentlig ik rigtig tid til at få den prøvet idag, men fik mig snakket til at få tid 😛 Begge har 2 lag på alle neglene og de dækker dejligt jævnt ved de to lag, dog er der lidt streaks i, men det synes jeg ikke gør noget! Jeg elsker dem begge! Næsten ligeså meget som jeg allerede elsker Chanel’s Taboo, som i øvrigt lander i butikkerne i uge 24! OG denne gang skulle dato’en altså være god nok 😉 Alle billederne er taget med flash, så det kan jo godt have en indvirkning på hvordan lakkerne ser ud irl, men synes det rammer rigtig godt trods alt 🙂 Nå men hvad siger i så til dem? Har de været værd at vente på? Det synes jeg i hvert fald!!! 😀

Chanel Bel Argus Azure

Chanel Azure

Chanel Azure

Chanel Bel Argus

Chanel Bel Argus

Husk iPhone cover giveaway’en og neglelak giveaway’en på Instagram 🙂 Der er rigtig gode vinderchancer i begge to 😀

 

4 comments

  1. Lucky you! De har muligvis fået dem i Magasin i København, men ikke i Århus 🙁 Øv øv..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.