Deborah Lippmann Gel Lab test

Der er efterhånden kommet en såkaldt gel coating frem fra en del mærker og Deborah Lippman er ingen undtagelse. Jeg har fået tilsendt et sæt og har haft det testet af to omgange. Faktisk er jeg igang med en test mere, men den gik ret meget i fail, da jeg fik skrabet en del lak af ved et uheld. Så den synes jeg ikke rigtig man kan bruge 🙁

Deborah Lippmann Gel lab

Andre mærker, f.eks. Dior har kun selve gel coaten som skal på som top coat, men det her sæt har en base coat, Coat of Arms og en topcoat, Shining armor. Så er det jo ikke svært at regne ud hvad der skal hvor 😉
Deborah Lippmann Gel lab

Fremgangsmåden er meget simpel:

 • Læg 1 lag af coat of arms(basecoat) og vent i 2 minutter
 • Læg nu 2 lag af en hvilken som helst neglelak og vent i 2 minutter
 • Afslut med 1 lag af Shining Armor(top coat) og vent i 2 minutter.

Wupti, slut du har flotte gel-like negle på ingen tid og når det skal fjernes bruger du blot en almindelig neglelakfjerner 🙂

1. test på billedet herunder. Der kan i nok godt se de skinner ret meget, dog falmer det lidt og neglene ser knap så friske ud efter et stykke tid. Billedet til højre er taget 4 dage efter, så det er altså ikke meget chipping der har været og jeg synes egentlig at ring- og lillefinger stadig ser nogenlunde frisklagte ud.

Deborah Lippmann Gel lab

2. test på billedet herunder. Der fik jeg så nogen bobler i lillefingeren, da jeg havde lagt topcoaten på, men som i kan se, så har den holdt det fint, og også her er resultatet egentlig flot efter 4 dage, dog knap så meget shine. Men går man efter at ens yndlings farve skal holde lidt længere, så er det klart en god måde at gøre det på 🙂

DeborahLippmannGellabbeforeafter

Var det måske noget i kunne finde på at købe så lakken holder lidt længere? 🙂 Kittet med base og topcoat kan i øvrigt købes på neglelak.com til 349 kr. 🙂

anmeldelse

11 comments

 1. Jeg har lige investeret i Poshes topcoat, og efter kun få dage har jeg meget svært ved at forestille mig, der findes en bedre topcoat i hele verden!

 2. Hmm, ikke umiddelbart, med de produkter jeg normalt bruger kan jeg opnå endnu flere dages holdbarhed (naturligvis afh. af hvad jeg laver), men det var en spændende test – tak for den!

  1. Tak 🙂 Ja jeg er jo heller ikke så meget til holdbarheden.. De fleste lakker er ikke meget mere end et par minutter på neglene før de ryger igen. Altså indtil de kommer på nr.2 gang så plejer de at være der 1-2 dage 😀

 3. Umiddelbart imponerer resultaterne mig ikke.
  For mig at se, forlænger gel coaten overhovedet ikke lakkens holdbarhed – i hvert fald ikke i forhold til almindelig overlak. Sådan ser mine lakker også ud efter 4 dage.

  Tak for testen, dog 🙂

  1. Tror virkelig heller ikke jeg har været den rette til at teste så noget lige pt, jeg skifter virkelig mange bleer, eller det gjorde jeg på det tidspunkt og de har altså nemt ved at gøre noget ved neglene 🙁 Men jeg var imponeret over de trods alt ikke var mere ramponeret 🙂 Selv tak 😀

 4. Ja, jeg må jo nok give de andre ret. Jeg har en mani på fra tirsdag som har mindre chipning og der har jeg brugt Poshé. Hvis den nu havde holdt i syv dage, ville jeg nok være mere imponeret…Men tusind tak for testen, søde 🙂

 5. Genialt! Det er lige hvad jeg har ønsket mig længe. Det må jeg investere snarest. Har dog også lige købt Ciates Chalkboard sæt. Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.