Sally Hansen – Tahitian Sunset

Må vidst hellere se at få vist jer de lakker jeg fik tilsendt af de nye Sally Hansen 🙂 Jeg opdagede, da jeg fik den på, at den faktisk hedder Tahitian Sunset og ikke Tahiti Sunset, som jeg har skrevet på billedet i indlægget om alle de nye lakker.. Nå nogen gange så ser man bare det man selv vil se.. 😀 Ehm… videre til lakken! Den er en flot fersken farvet, med et minimalt shimmer i. Jeg ved ikke om i kan fornemme det ganske let på midten af alle neglene? Alle neglene har fået to lag, da jeg synes det så virkelig grimt ud med et lag, så nænnede jeg ikke at vise jer den med kun det på.. også selvom det kun var på pegefingeren 😛 Men udover det så er den jo ganske flot og egner sig rigtig meget som sommerfarve. Jeg sad og kiggede på om jeg havde nogen farver der ligner denne her og tænkte jo så straks i Chanel baner. Kiggede på Miami Peach, Orange Fizz og June og der er ikke rigtig nogen der er spot on. De to første er for mørke og June er for lys. Så den er en god mellemting af dem, så hvis man leder efter en farve i den dur, så er den jo perfekt 🙂 Har i været ude og investere i nogen af de nye Sally Hansen lakker?Sally Hansen Tahitian Sunset

anmeldelse

Husk iPhone cover giveaway’en og neglelak giveaway’en på Instagram 🙂 Der er rigtig gode vinderchancer i begge to 😀

6 comments

  1. Jeg har fået Vitamin Sea og Palm Treat tilsendt. Er særligt vild med Vitamin Sea – den er så flot! Den anden dag købte jeg Shor-ly, som er den perfekte nude! Har virkelig ledt længe efter sådan en 🙂 Nu fortryder jeg dog, at jeg ikke købte den koralfarvede også…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.